SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Nintendo Switch
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

Halo 3: ODST

 Halo 3: ODST
ÁR (BRUTTÓ)
3.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 37861
Microsoft 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

ELÉRHETŐ HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN IS

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

ELÉRHETŐSÉG: Raktáron
HASZNÁLT TERMÉK
ÁR (BRUTTÓ)
2.190 Ft
Kúpiť

LEÍRÁS: Halo 3: ODST [XBOX 360]

A népszerű Bungie fejlesztésében kizárólag Xbox 360 platformra megjelenő „Halo 3: ODST” a Halo sorozat új epizódja, melyben a „Halo 3” legendás eseményeihez vezető előzményeket élhetjük át egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagos szemszögéből, aki szétszóródott alakulatát keresi, és a Covenant Új-Mombasa elleni inváziójának indítékait kutatja. A játék új dimenziót ad a játékosok által közel 8 éve ismert és szeretett, hatalmas univerzumhoz.

A „Halo 3: ODST” játékban egy új, kooperatív többszemélyes mód, a Firefight (Tűzharc) jelenik meg, melyben legfeljebb négy játékos ODST osztagot alakíthat, és közösen küzdve verheti vissza az ellenség egyre pusztítóbb támadó hullámait. Három exkluzív „Halo 3” többszemélyes pályát is rejt az a 2. önmagában is játszható lemez, mely tartalmazza az összes eredeti „Halo 3” pályát, valamint a „Legendary”, a „Heroic” és a „Mythic” pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.

A „Halo 3: ODST” előrendelhető standard csomag, vagy „Halo 3: ODST Collector’s Pack” formájában, mely tartalmazza a játékot, és egy új, exkluzív vezeték nélküli vezérlőt. • Vadonatúj hadjárat. A „Halo 3: ODST” hadjárat felderíti a Master Chief Új-Mombasába való (a „Halo 3” játékban elmesélt) visszatéréséhez vezető rejtélyes eseményeket. Légy tanúja a Föld sorsának a különleges erők egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) rohamosztagosának vadonatúj szemszögéből, mellyel a trilógia fináléja új játékelemekkel és hangulattal gazdagodik. Ebből az új epizódból sem hiányzik a korábbi „Halo” történetek nagyszerű atmoszférája, most új taktikákkal, eszközökkel és fegyverekkel kibővülve a Covenant elleni küzdelemben.
 • Új főhős: készülj a földet érésre! Az ODST-k vagy Orbital Drop Shock Trooper – rohamosztagosok egy rendkívül képzett különleges egység. A vakmerő hősiességükről híres, őrült küldetéseket is véghezvivő ODST-k büszkék arra, hogy rendszerint ők az első egység, melyet bevetnek az ütközetek során, gyakran egyszemélyes bevetőszondákban, melyek nyaktörő sebességgel süvítenek keresztül a bolygók légkörén.
 • Bővített többszemélyes játékélmény. Egyetlen „Halo” játék sem lehet teljes forradalmian új többszemélyes tartalom nélkül. A „Halo 3: ODST” vadonatúj, „Firefight” (Tűzharc) elnevezésű kooperatív játékmódot kínál, ahol egyszerre akár 4 fő vetheti bele magát a küzdelembe. Az így létrejött ODST osztag közösen veszi fel a küzdelmet az ellenfelek mind megsemmisítőbb hullámaival szemben mind nagyobb pontszámok elérése érdekében, miközben újabb és újabb „Halo 3 koponyákat” aktiválnak. Az élmény intenzív és folyamatosan változik. A „Halo 3: ODST” tartalmaz három új, exkluzív „Halo 3” többszemélyes pályát is egy második, önmagában is játszható lemezen. A 2. lemez tartalmazza az összes eredeti „Halo 3” pályát, valamint a „Legendary”, a „Heroic” és a „Mythic” pályacsomagokat is, összesen 24 pályával.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Halo 3: ODST -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Halo 3: ODST katalógusba hozzáadva: 30.07.2009.
  Súvisiace produkty


  Halo 3: ODST - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  több mint 30000
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés