Halo 5: Guardians (Limited Edition) XBOX ONE

Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 312690
MicrosoftEN szinkron

Halo 5: Guardians (Limited Edition) [XBOX ONE]


A titokzatos és megállíthatatlan erő az egész galaxist veszélyezteti, Master Chief eltűnt, annak lojalitása pedig kétségbe vonható.

A béke romokban hever, amikor a koloniális világot váratlanul megtámadják. Amikor az emberiség legnagyobb hőse eltűnik, az új Spartan feladatává válik Master Chief elfogása, és a titok felfedése, amely az egész galaxiát veszélyezteti.

Élje át a Halo legdramatikusabb történetét ebben a kooperatív történetben, akár négy játékos számára, amely három világban játszódik. Hívja ki három barátját és ellenfelét az új Warzone multiplayer módban (tömeges csaták akár 24 játékos számára), Arena (kompetitív harc 2-4 játékos számára). Az új multiplayer mód a Halo sorozat híres múltjából merít, azonban az újgenerációs konzolokra való tekintettel tartalmaz javításokat.

  • Játsszon Master Chief, Spartan Locke karaktereként, ebben az intenzív történetben, amely három világban játszódik.
  • Válassza ki, hogy miként szeretné elérni a szóló játék során a célt, a mesterséges inteligencia által vezérelt játékosokkal, vagy 4 játékos segítségével a kooperatív játékmódban.
  • A Warzone új, tömeges harcok módban állandó akció van jelen, egymás ellen harcolnak a spártaiak, covenant, forerunnerek a célok elérésének érdekében.
  • Az Arena a Halo örökségből indul ki, mely a kizárólag kompetitív 4 a 4 elleni harcokon alapul.
  • Szerezzen pontokat, melyeken REQ Pack csomagokat szerezhet, s melyekkel új felszereltségre, fegyverekre, gépjárművekre és egyebekre tehet szert.
  • Szerezze meg rendszeresen minden hónapban a 15 térképet, az új tartalmakat.

Értékelések Halo 5: Guardians (Limited Edition)

Nincs vélemény a termékről.