Harry Potter and the Order of the Phoenix [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 257874
Electronic

Harry Potter and the Order of the Phoenix [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A szoros kapcsolat a játék, a könyv és az azonos című film között talán még soha nem volt ennyire észrevehető. A játékos a filmből és a könyvből már jól ismert helyszíneket fedezhetik részeltesen a játékban is.
Harry az ötödik évfolyamot kezdi Rockfortban és rájön, hogy a vrázslók rendje nem engedi a diákok találkozását az ördögi Lord Voldemorral. A mágia minisztere Kornelius Fudge úgy véli, hogy az iskola tiszteletreméltó igazgatója Albus Dumbledorenem mond igazat Voldemore visszatérésével kapcsolatban, csak azért, hogy meggyengítse az erejét. A miniszter ezért a hozzá közelálló munkatársnőjét, Dolores Umbridget kinevezi a fekete mágia elleni védelem vezetőjévé, hogy megfigylehesse és őrizhesse Dumbledort, Harry és a többi diákot. Umbridge professzor meg sem próbálja a diákokat felkészíteni a fekete mágia elleni harcra. Épp ellenkezőleg. Arra törekszik, hogy senki sem tudjon védekezni a fekete mágia ellen, és hogy senki se tudja azt használni. Harry a barátaival Hermionával és Ronnal a saját kezébe veszi az irányítást. Dumbledor seregében, egy titkos társaságban, Harry a fekete mágia elleni védelemre tanítja a diákokat, és felkészíti a bátor fiatal varázslókat a különleges harcra, ami rájuk vár.
A játékban megjelenik Harry Potter, Dumbledor és Sirius Black játszahtó karaktere is, és lehetőség nyílik megszerezni a varázspálcát és felfedezni Rokfort teljes környékét. A játékos átélheti mindazt, amit Harry is átélt a talán legnehezebb és legveszélyesebb évében.

Értékelések Harry Potter and the Order of the Phoenix [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.