Hitman (HD Trilogy) [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 342427
Activision

Hitman (HD Trilogy) [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

201060
A csomag tartalma. Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts, Hitman: Blood Money HD minőségben.
Hitman 2: Silent Assassin
Lépjen a hidegvérű bérgyilkos világába, aki a halálos macska egér játékban üldözi zsákmányát. Találja meg az utat, és fejezze munkáját anélkül, hogy bárki is észrevenné Önt, esetleg törjön be az első ajtón át és likvidáljon mindenkit. Ön dönti el, hogy teljesíti a feladatát. De vigyázat. Céljai némelyike jól őrzöttek és paranoidok. Fel lesznek Önre készülve.

Nyitott befejezésű játékélmény, amely a sebészeti pontosságot és a nyers erőszak kombinálást teszi lehetővé.
Halálos arzenál áll a rendelkezésére, hogy minden egyes gyilkosságot jól ki tudjon élvezni. Likvidálja célját már messziről, nagy teljesítményű lőfegyverek segítségével, autókkal. Vagy testközelből balta segítségével.

Hitman: Contracts
A Hitman: Contracts több akcióval teli missziót hoz, több feszültséget, különféle módokat, lőfegyvereket, közelharcokat. Az új grafikai engine megjeleníti "munkája" brutális részleteit, és élénkebbé varázsolja az új helyszíneket. Fejlesztett vezérlés és a fokozatos tanulás lehetővé teszi, hgoy a játék minden kezdő bérgyilkos szánmára hozzáférhető.

A játék az 47-es ügynök gondolataiba vezéreli Önt, aki a történelem legkegyetlenebb bérgyilkosa. Párizsban kezdődik, ahol a 47-es ügynök megsérül, és ez a helyzet még számára is veszélyes. Hitman: Contracts a gyilkolás pszichológiájának árnyoldalát vizsgálja, ez a sorozat legvitatottabb része.

  • Utazzon világszerte (az akció során különféle helyekre jut el, Angliától kezdve egészen Kínáig), eliminálja a nemzetközi terroristákat, maffiafőnököket, korrupt rendőröket.
  • Teljesítse misszióját minden taktikai lehetőség és ötlet felhasználásával.
  • Ellensége mesterséges inteligenciájának, a csapat stratégiájának és egyes ellenségei közti kommunikációjának fejlesztése.
  • A 47-es ügynök új fegyverarzenálja. (mikro Uzi, gránát, injekció, kések, lőfegyverek).

Hitman: Blood Money
A bérgyilkos szimuláció új részében ismét a 47-es ügynök bőrében találod magad. Az ICA ügynökség egyes munkatársai, akikkel a 47 - es ügynök is egyeztet eltűntek. Úgy néz ki, hogy megjelent egy erősebb kutya is az üzletben.

Hősünk a megszokott útját járja, mindaddig, amíg el nem veszti a kapcsolatot az ICA - val. Ekkor rájön, hogy ő a következő célpont. Amerikába utazik hát, ahol hatalmas mészárlást készít elő. A készpénz, amihez sikerül hozzájutnia, nagyban befolyásolja a játék folyamatát. Minden attól függ, hogyan fogod azt felhasználni, milyen fegyvereket veszel.

Újdonságként megjelentek a megfogható tárgyak, amiket aztán el is tudsz dobni, fegyverként használhatod őket. A készpénzt nem csak vásárlásra használhatod fel, de megvesztegetésre is. Lefizethetsz rendőröket és fontos tanúkat is, hogy felejtsék el, amit láttak.

Értékelések Hitman (HD Trilogy) [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.