Huawei Watch GT3 46mm, fekete, C osztály – használt, 12 hónap garancia

32.290 Ft
31.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 473225
Huawei

Huawei Watch GT3 46mm, fekete, C osztály – használt, 12 hónap garancia

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
az árukat megvásárolták, működőképesek és tesztelték az árun látható kopásnyomok vannak - C osztály a készüléken több karc és karc lehet az eszköz nincs blokkolva a Szlovák Köztársaság üzemeltetői számára 12 hónap garancia csomag tartalma: készülék, kábel a csomag nem tartalmazhat eredeti tartozékokat előfordulhat, hogy a készülék nem tartalmazza az eredeti akkumulátort


Új termék leírása:

A Huawei Watch GT3 sportos, 46 mm-es számlappal rendelkezik, ami igazi remekmű. Praktikusan tapad a kézhez a test egyszerűsített kialakításnak köszönhetően magas fényű felülettel, amihez a kifinomult pántok is hozzájárulnak a modern és kifinomult megjelenés érdekében.

Miért válasszam a Huawei Watch GT3 órát?

  • Bármi, ami eszedbe jut
    Szerezze meg a stílusához illő megjelenést! Válasszon űrtémák, sport, minimalista dizájn vagy több ezer egyéb óralap közül, és az Always On Display beállítással. Keverje össze és próbálja ki a bőrbarát Viton pántok széles választékát. Stílusos borjúbőr pántok, vagy elegáns milánói pántok, amelyeknek köszönhetően minden alkalommal kiemelkedő lehet.
  • Forgó korona a nagyításhoz
    Egyszerűen fordítsa el a "forgó koronát" az alkalmazások nagyításához és kicsinyítéséhez az óra számlapján, és gyorsan elérheti a célfunkciót. A magas frissítési gyakorisággal könnyedén beállíthatja az ébresztés hangerejét és idejét, még nedves kézzel is.
  • A szívműködés pontos monitorozása
    Az újonnan továbbfejlesztett szívverő modul nyolc fotodiódát tartalmaz körkörös elrendezésben, és két fényforráskészletet ívelt üveglencsével kombinálva a kényelmes viselet és a külső fényinterferencia csökkentése érdekében. Az AI algoritmust továbbfejlesztették, hogy hatékonyabban szűrje ki a zajos jeleket, lehetővé téve a pontos pulzusfigyelést még megerőltető edzés közben is, és javítja az egészségügyi adatok, például a vér oxigéntartalmának pontosságát.
  • Kétsávos és ötrendszerű GNSS
    GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszereket támogató óra. Erősebb zavarásgátló rendszert kínálnak, amely hatékonyan javítja a kültéri helymeghatározó jel erősségét és stabilitását. Edzése pontosan rögzíthető, és minden verejtékcsepp számít. A kétsávos L1 és L5 jelek nagyobb jelellenállást biztosítanak és pontos pozicionálást tesznek lehetővé.
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő és vezeték nélküli töltés
    A GT3 okosóra támogatja a vezeték nélküli töltést, így telefonja segítségével újratöltheti, ha elfelejti a töltőt, és búcsút inthet az energiafogyás miatti aggódásnak. Teljes feltöltéssel a GT3 46mm akár 14 napig is kibírja, így készen áll minden edzés nyomon követésére, és soha nem marad le egy egészségügyi vizsgálatról sem.
  • Számíts a váratlanra
    Az óra minden nap mutatja a napkelte és napnyugta idejét, támogatja a Hold különböző fázisainak megjelenítését, valamint valós időben tájékoztat az árapály változásairól. A beépített barométer figyeli az aktuális légnyomást, és figyelmezteti Önt a változásokra, még mielőtt szélsőséges időjárási viszonyok lépnének fel, ezzel egy újabb védelmi réteget adva a szabadtéri kalandhoz.
  • A Te személyes AI futóedződ
    A GT3 képes felmérni az atlétikai képességeidet a korábbi futási adataid alapján, és tudományos és professzionális futótervet készít a napi futáshoz vagy versenyre való felkészüléshez, akár kezdő, akár haladó futó vagy. A kíméletes edzésciklussal az edzésprogram automatikusan és rendszeresen módosítható a pálya tényleges előrehaladása és az adatok visszajelzései alapján, segítve az edzés hatékonyságának javítását és a futási célok könnyű elérését.
  • Eddzen és legyen profi
    Az olyan megfigyelési mutatók alapján, mint a tempó, pulzusszám és futási távolság, az óra intelligensen értékeli a futási indexet, az edzésterhelést, a felépülési szintet, és így professzionális fejlesztési tanácsokkal látja el Önt az edzés intenzitásának és a minőség javításához szükséges idő pontosabb megtervezéséhez.
  • Navigáció a visszaúthoz
    A pontos offline navigációnak köszönhetően olyan visszaút funkciót kínálnak, amely visszavezeti Önt, ha letér az útirányról. Egy tapasztalt idegenvezetőhöz hasonlóan hangjavaslatokat ad a becsült érkezési időre, a hátralévő távolságra és az ajánlott útvonalakra, amikor új úti célokat keres. Az edzés befejeztével automatikusan elmenti az edzési útvonalat a Huawei Health alkalmazásban, így megoszthatja és meghívhatja ismerőseit, hogy csatlakozzanak.
  • Játsszd a kedvenceidet
    Több mint 100 sportmód támogatása, például futás, kerékpározás, túrázás, úszás, ugrókötél vagy síelés. Akár merülsz a medencében, akár csak izzadsz a pályán, teljes mértékben élvezheted az edzést. Az óra zenélésre is használható, így az edzést a zenéhez igazíthatod, és elkerülheted az edzés monotóniáját.
  • Állítsd be a kritériumokat és hajtsd végre
    Edzés közben az óra különféle sporteszközökhöz és alkalmazásokhoz csatlakoztatható. Az óra pulzusszám és egyéb adatai szinkronizálhatók olyan felszerelésekkel, mint a futópadok, elliptikus trénerek, evezőgépek és mások. Az adatok szinkronizálhatók harmadik féltől származó alkalmazásokkal a HUAWEI Health alkalmazáson keresztül, így valós időben értékelheti és módosíthatja edzését.
  • Egész napos SpO2 monitorozás
    A vér oxigéntelítettsége az egyik fontos létfontosságú funkció, amely tükrözheti a szervezet oxigénellátását. A GT3 automatikusan 24 órás SpO2 szintérzékelést biztosít , függetlenül attól, hogy dolgozik, edz vagy alszik, gondosan védve egészségét egész nap.
  • Jobb szokások, jobb állapot
    Ideje felkelni, vizet inni és edzeni – az óra beállítja napi céljait, és átgondolt emlékeztetőket kínál az egészséges szokások kialakításához. Hozzon létre következetes alvási ütemtervet, és kezdje el minden napját korán, energikusan. Amikor fáradtnak érzi magát, álljon fel, sétáljon, lélegezzen be friss levegőt, és folytassa a termékeny napot, bármi is legyen az ára.
  • Átfogó és folyamatos törődés
    Az óra képes nyomon követni az alvást, hogy segítsen kialakítani egy alvásmintát, nyomon követni a pulzusszámot, szabályozni a légzést, és enyhíti a feszültséget, ha stresszes. Rögzítik a női menstruációs ciklust és a test állapotát is, hogy az elme ellazuljon, és hogy Ön ellazuljon, és továbbra is élvezze az életet.
  • Hívjon az óráján keresztül
    Csatlakoztassa a GT3-at okostelefonjához Bluetooth-on keresztül. És akkor, akár a szabadban edz, akár házimunkát végez, akár főz, élvezze a hívások fogadásának és elutasításának kényelmét az óráján.
  • Segítő kéz
    Vegye át az irányítást a csuklója felett. Csúsztassa jobbra az ujját a HUAWEI Assistant – TODAY eléréséhez, hogy gyorsan hozzáférjen az időjáráshoz és még sok máshoz. A további funkciókkal, például a sportolási módokkal, a kereséssel és az ébresztéssel még nagyobb kényelmet kap.
  • Fedezzen fel több funkciót
    A HUAWEI AppGallery for Watch számos letölthető alkalmazást és más látnivalókat kínál, amelyeket felfedezhet.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 1.43"
Felbontás: 466 x 466px @ 326ppi
Technológia: AMOLED
Védelem: nincs feltüntetve
Test
Test méretei: 45,9 x 45,9 x 11 mm
Test súlya: 42,6 g
Szíj szélessége: 20 mm
Szíj hossza: 140 - 210 mm
Test anyaga: rozsdamentes acél + zafír lencse pulzusméréshez
Hátsó borítás: műanyag
Szíj anyaga: szilikon
Memória
Belső memória: 4 GB
Adat
Bluetooth: 5.2, BLE, BR, EDR
GPS: igen, dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
NFC: nem
További szenzorok: accelerometer
giroszkóp
geomágneses szenzor
optikai pulzusérzékelő
hőmérséklet szenzor
barométer
Akkumulátor
Üzemidő: 14 nap átlagos használat
8 nap intenzív használat
Kapacitás: 455 mAh
Vezeték nélküli töltés: igen
Egyéb
Mikrofon: igen
Hangszóró: igen
Fokozott ellenállás: 5ATM
Kompatibilitás: HarmonyOS 2 és újabb
Android 6.0 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Csomag tartalma:

  • óra
  • töltődokkoló
  • dokumentáció

Termékvideó


Értékelések Huawei Watch GT3 46mm, fekete, C osztály – használt, 12 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.