Human: Fall Flat (Anniversary Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - PS5Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - Xbox Series X|SHuman: Fall Flat (Anniversary Edition) - XBOX ONEHuman: Fall Flat (Anniversary Edition) - NSW
Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 411401
EN szinkron

Human: Fall Flat (Anniversary Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Human: Fall Flat egy lélegzetelállító akciójáték, mely az álomvilág lebegő szigetein játszódik. Minden szint más környezettel működik, a nagy tündérektől a kastélyokon át az azték romokig, a hófödte hegyekig, a titokzatos éjszakai világokig és az ipari zónákig. Minden szinten többféle útvonal létezik, a különféle rejtvények pedig jutalmat nyújtanak a felfedezéshez. Természetesen az emberi tökéletlen mozdulatok mindezt megnehezítik, akár ugrálsz, mászol, lenged, akár nagyon könnyen rossz vége lehet ... bár kétségkívül még nevetségesen is. Akár a személyed lecsúszik a kötélről, rosszul értékeli az emelvényt, akár egy barátod veri le egy szikláról, nem kell aggódnod miatta: egyszerűen csak visszaesik egy álomba, és megpróbálhatja újra. Ember: A Fall Flat egyedül játszhat, helyi együttműködésekben (2 játékos osztott képernyőn), vagy akár 8 játékos együtt játszhat online a maximális szórakozás érdekében. Több ember, nagyobb káosz. A többjátékos, egy úttörő játékmód biztosítja a játékosok nevetését. Segítségre van szüksége egy szikla feltöltésére katapultra vagy fal betörésére? Az online multiplayer teljesen megváltoztatja a játék karakterét. Az embered csak a tied. Testreszabhatja kinézetét: válasszon neki egy ruhát - építő, szakács, anstronauta, ninja, ejtőernyős vagy bányász? Válassza ki a fejét, a felső és az alsó testét, és őrüljön meg a színekkel. Az Anniversary Edition az összes kiadott játékfrissítés kombinációját kínálja.

Értékelések Human: Fall Flat (Anniversary Edition)

Nincs vélemény a termékről.