Hunting Simulator 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Hunting Simulator 2 - PC DVDHunting Simulator 2 - PS4Hunting Simulator 2 - Xbox Series X|SHunting Simulator 2 - XBOX ONEHunting Simulator 2 - NSW
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
Termék kódja: 418717
NACONEN szinkron

Hunting Simulator 2 [PS5]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Hunting Simulator 2 új generációs konzolokra készül. További grafikák és egyéb tartalom-fejlesztések kerülnek beépítésre a még nagyobb valóság érdekében. A szezon nyitva áll! Magával ragadó természeti környezetben válasszon felszerelést a legjobb hivatalos fegyverek és kiegészítők közül, és induljon el kutyájával, hogy állatfajok széles skáláját keresse meg ebben a vadászszimulátorban. Fedezze fel a coloradói síkságokat, a texasi sivatagot és az európai erdőket hatalmas, nyitott világban. 33 állatfajt nyomon követni a természetes környezetben, a legjobb vadászati ​​technikák alkalmazásával. Állatokat vadászni reális viselkedéssel és fejlett mesterséges intelligenciával. Kövesse nyomon a zsákmányt a vadászkutya segítségével. Válasszon olyan fajták közül, mint a labrador retriever, a német rövidszőrű mutató és a beagle - mindegyik kutyának megvannak a saját vadászati ​​jellemzői. Készítsen felszerelést több mint 160 fegyverből, kiegészítőkből és a legjobb márkák ruházatából, beleértve a Browning, Winchester, Bushnell, Kryptek és Verney-Carron.

Értékelések Hunting Simulator 2

Nincs vélemény a termékről.