Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs - PS3
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 37399
ActivisionEN szinkron

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs [XBOX 360]

Sid és társainak kalandja folytatódik idén nyáron, mikor is a jégolvadása után visszatérnek a dinoszauruszok.
A jeges kaland folytatódik a már jól ismert hősökkel. A nem mindennapi banda tundrai vándorlása során egy teljesen új, ismeretlen tájra bukkan - a dinoszauruszok élettel pezsgő pezsgő világára, tele titokzatos növényekkel, kegyetlen óriás gyíkokkal, őrült kalandokkal és néhány új baráttal.
Több, mint hat szereplő bőrébe bújhatsz, beleértve a már régi jó ismerősöket a Jégkorszakból, és más újabb hősökébe, hogy ki tudd használni a különleges képességeiket a vándorlás során több, mint 15 szinten keresztül. Az egyjátékos mód kiterjesztett funciói mellett most először a Jégkorszak játékok történetében összefoghatsz a barátaiddal, családtagjaiddal nyolc minijátékban, amelyekben elengedhetetlen a játékosok együttműködése.

  • Újra átélheted a mókát a filmből már jól ismert karakterekkel - ezen kívül új kalandok is várnak Rád - a komoly, de egyszerű lajhárral Siddel, a jószívű mamuttal Mannyvel, a bátor kardfogú tigrissel Diegoval és a bár nem szándékosan, de állandóan bajba kerülő mókussal Scrattal.
  • Most először a Jégkorszak játkok történetében több karakterrel játszhatsz (több, mint hat karakter). Lehetőséged van uralni az egyes karakterek különleges képességeit a különböző feladatok, fejtörők megoldásához.
  • Élvezd a szüntelen változó játékot több, mint 15 szinten keresztül - minden egyes szint új, izgalmas feladatok elé állít, amelyek során megtanulod használni az egyes karakterek különleges képességeit, hogy le tudd győzni az ellenfeleidet, át tudj jutni a veszélyes szakaszokon, elkerüld az akadályokat és, hogy el tudd kerülni a veszélyes helyzeteket.
  • A minijátékokban akár négyen is összeállhattók, hogy közös erővel teljesítsétek a feladatot.

Értékelések Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Nincs vélemény a termékről.