Immortal Realms: Vampire Wars Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Immortal Realms: Vampire Wars - PS4Immortal Realms: Vampire Wars - XBOX ONEImmortal Realms: Vampire Wars - NSW
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 410399
EN szinkron

Immortal Realms: Vampire Wars [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az Immortal Realms: Vampire Wars egy lebilincselő stratégiai játék, amelyet a káosz elsöpört sötét vámpírvilágban játszanak. A játék ötvözi a birodalom irányítását és a körökön alapuló harcot egyedi kártyajáték elemekkel. Látogasson el egy szörnyűségekkel és legendákkal teli mitikus világba, és merüljön el egy izgalmas gótikus eposzban, amely egy kihívást jelentő játékélményt ismertet meg. Fedezze fel a Nemir titkait, és éljen át egy lenyűgöző történetet 12 gondosan kidolgozott küldetésben és 4 egyedi környezetben 4 hatalmas vámpír uralkodó szemszögéből, mindegyiknek megvan a maga célja és napirendje. Parancsoljon a 3 egyedi vámpírklán egyikének, különféle egységekkel, képességekkel, játékmechanikával és karakterekkel. Játssz a véres Dracul, az ősi Nosfernus vagy a misztikus Moroia szerepében. A játékmenetet a kártyajátékok eredeti elemei gazdagítják, amelyek újfajta koncepciót adnak a műfajnak. Minden klán és vámpír uralkodó hozzáfér a saját kártyacsomagjához, amelyek kombinálhatók az erős szinergiák elérése érdekében. Parancsoljon seregeknek, toborozzon új egységeket és nyissa ki a kulcsfontosságú technológiákat a Királyság stratégiai módjában, majd tesztelje taktikai képességeit akcióharci módban. Válasszon 3 különböző játékmód közül. Választhat egy sztorikampány, egy nyílt világú homokozó és egy durva harci mód között.

Értékelések Immortal Realms: Vampire Wars

Nincs vélemény a termékről.