inFamous: Second Son [PS4] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 245625
PlayStation

inFamous: Second Son [PS4] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Hat év telt el az inFamous 2 történései óta, amikor is Cole MacGrath aktiválta a Ray Field Inhibitort (RFI), hogy elpusztítsa John White - t, aki Beast néven volt ismert. Az RFI aktiválása után bekövetkezett robbanás el kellett volna pusztítson minden conduitot, ám páran mégis életben maradtak. A Conduitoktól való félelemtől vezérelve Empire City és New Marais elpusztítása után a DUP állami szinten szerveződik újjá és erős megfigyelés alatt tart minden conduit aktivitást, hiszen mostantól minden conduit bio - terrorista.

A Second Son Seattleben, Washington államban játszódik. Az életcél nélküli, 24 éves Delsin Rowe - graffiti művész - szerepében jelensz meg. Egy nap Delsin egy autóbusz baleset szemtanúja lesz. Miközben segíteni próbál, kapcsolatba kerül egy conduittal, ami által felélednek az ő conduit ösztönei is. Először úgy tűnik, hogy csak a füst uralására képes, azonban hamarosan kiderül, hogy más conduitok képességeit is képes magába szívni. A kaland kezdetét veszi hát…


Értékelések inFamous: Second Son [PS4] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.