SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
2017.17.17-én az ügyfélszolgálatunk helyi munkaszüneti nap miatt nem elérheto. Köszönjük a megértést! TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► RPG  ► 

Infinite Undiscovery

 Infinite Undiscovery
ÁR (BRUTTÓ)
6.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 36349
Square 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Infinite Undiscovery [XBOX 360]

 • A japán szerepjátékok (JRPG) stílusának kedvelői új gyöngyszemet kapnak a Square-Enix-től, és a híres szerepjátékkészítő csapattól, a Tri-Ace-től. Az Infinite Undiscovery főhőse Capell, egy furulyaművész, aki szinte teljesen pontos hasonmása Sigmund-nak, aki az ellenállás vezetője. Egy olyan világban járunk, ahol a Lánc Rendje, ez a gonosz, elnyomó hatalom a világhoz láncolta a Holdat. Amióta ez megtörtént, romlás ütötte fel a fejét a világban, szörnyek jelentek meg szerte mindenütt, és ártatlan emberek tömegei halnak meg.

 • Sokan úgy érzik, a Lánc Rendje elhozza a világvégét, az ellenállás pedig azért alakult, hogy elpusztítsa a láncokat, és felszabadítsa a világot. Capell ezzel kezdetben nemigen törődik, hisz nem az a hős típus. Mivel hasonlít Sigmund-ra, bebörtönzik, de még elfogói is megkérdőjelezik személyiségét. Ő nem is akar belefolyni a dúló harcba, ám úgy tűnik, a sors mást szánt neki. Egyik éjjel Aya, az ellenállás egyik tagja beoson Capell börtönébe, és kiszabadítja, mert ő is azt hiszi, hogy a fiú Sigmund. Capell így kiszabadul, és az ellenálláshoz csapódik, így kezdődik az életre szóló kalandja.

 • Az Infinite Undiscovery egyik újítása, hogy a harc nem körökre osztott, hanem teljes egészében valós idejű. Az ellenfeleket gyors de gyenge, illetve erős de lassú támadással lehet leteríteni, kombinációk létrehozása is lehetséges. Capell természetesen nem egyedül kalandozik, mindig vannak körülötte más karakterek, amelyek a gép által irányítottan harcolnak. Egy csapatban összesen négy karakter lehet, de a játék bizonyos pontjain több csapat, így összesen akár 12 karakter is részt vehet a harcban, más és más útvonalakon. Érdekesség még a menürendszer.

 • A karakterek statisztikáinak, a felszerelés menedzselésének menüinek behívásakor ugyanis az akció nem áll meg, ha van ellenfél a közelben, az ugyanúgy megtámad. Így csak olyankor érdemes megállni, és a menükben vájkálni, amikor nyugodt a környék. Az Infinite Undiscovery a JRPG-k minden pozitív tulajdonságát hordozó nagyszerű kaland, érdekes karakterekkel, szép látványvilággal, hosszú történettel.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Infinite Undiscovery -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Infinite Undiscovery katalógusba hozzáadva: 15.09.2008.
  Súvisiace produkty


  Infinite Undiscovery - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  42261 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés