Injustice 2 (Legendary Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Injustice 2 (Legendary Kiadás) - XBOX ONE
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
Termék kódja: 381784
WarnerEN szinkron

Injustice 2 (Legendary Kiadás) [PS4]

Az Injustice 2 a verekedős játékok egy legközkedveltebbikének folytatása, amelyben ez alkalommal kedvenc DC karaktereink végső változatait építhetjük meg. Hatalmas kínálatot találunk a játékban a DC szuperhősökből és a gonosztevőkből is, a játékosok létrehozhatják saját változataikat a DC karakterekből egyedi és erős felszerelésekkel, amelyeket a játék során szerezhetnek meg. Továbbá, kiválaszthatjuk a megjelenésüket és harci stílusukat is az összes játékmódon át.



  • Az Injustice 2 játékban hihetetlen küzdelmeket élhetünk át. Minden küzdelem után felszerelést kapunk, amellyel fejleszthetjük és testreszabhatjuk a DC hősök és gonosztevők megjelenését, harci stílusát és szintjét is.
  • Nagy a választék, a hősök közül választható például Superman, Supergirl, Batman, The Flash, Aquaman, a gonosztevők közül pedig Atrocitus, Gorilla Grodd, vagy Deadshot.



    Injustice 2 Legendary Edition tartalma:

  • 10 DLC karakter (Darkseid, Red Hood, Sub-Zero, Hellboy, Teenage Mutant Ninja Turtles, Starfire, Black Manta, Raiden, Atom és Enchantress)
  • 5 prémium skin az Ultimate Edition-ből egyedi külsővel, hanggal és dialógusokkal (Power Girl, John Stewart Green Lantern, Reverse-Flash, Grid és Black Lightning)
  • 11,000 játékkristály






  • Értékelések Injustice 2 (Legendary Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.