Iron Man Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Iron Man - PC DVDIron Man - PS3
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 34982
SEGAEN szinkron

Iron Man [XBOX 360]

  • Tony Stark-nak mindene megvolt. Híres és gazdag fegyvergyáros, aki az amerikai hadseregnek tervez és szállít fegyvereket. Mindennek azonban vége szakadt, amikor Afganisztánban, egy fegyverbemutatóról hazafelé tartva terroristák megtámadják az őt szállító konvojt, és foglyul ejtik. Arra kényszerítik, hogy nekik tervezze meg a legújabb fegyverét. Stark a fogságban átgondolja az életét, és úgy dönt, nem segít a terroristáknak.

  • Ehelyett megtervez és megépít egy speciális páncélruhát, amelynek segítségével megszökik fogvatartói elől. Otthon később tökéletesíti a technológiát, és ő lesz a Vasember. Stark eközben bejelenti, hogy többé nem tervez fegyvereket a hadsereg számára, és ezzel maga ellen fordítja üzlettársát, Obadiah Stane-t. Stane ráteszi a kezét a páncéltechnológiára, és ezzel Vasember fő ellenfelévé válik. Tony Stark-nak tehát fel kell vennie a harcot Stane-nel, a terroristákkal, és meg kell küzdeni a jó ügyért. Mindehhez különleges technológiákat és a mesterséges intelligencia, Jarvis segítségét is igénybe veszi.

  • A Vasember több küldetésből álló videojáték, minden küldetés egy-egy hatalmas területen játszódik, térkép jelöli az elvégzendő feladatokat. A páncél segítségével nemcsak gyalogosan, de repülőgép módjára is lehet közlekedni, így lehet gyorsan nagy távolságokat megtenni. A Vasember többféle pusztító fegyverrel is fel van szerelve, valamint hihetetlen erőt képvisel. Képes puszta kézzel szétverni tankokat, a levegőben elkapni rakétákat, és azokat visszairányítani az ellenség felé.

  • A játék során mindhárom fejlettségi fokú páncélt irányíthatod, és megküzdhetsz a filmbéli összes ellenséggel, valamint feltűnnek ellenfelek a Vasember című képregénysorozatból is. A páncélt a küldetések között fejlesztheted, erősebb fegyvereket, hajtóműveket vagy vastagabb páncélzatot szerelhetsz fel rá. A pályák pedig szabadon bejárhatóak, kedved szerint támadhatod a kijelölt célpontokat.

  • Értékelések Iron Man

    Nincs vélemény a termékről.