SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

Iron Man [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

 Iron Man [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
4.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 349459

SEGA 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Iron Man [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

 • Tony Stark-nak mindene megvolt. Híres és gazdag fegyvergyáros, aki az amerikai hadseregnek tervez és szállít fegyvereket. Mindennek azonban vége szakadt, amikor Afganisztánban, egy fegyverbemutatóról hazafelé tartva terroristák megtámadják az őt szállító konvojt, és foglyul ejtik. Arra kényszerítik, hogy nekik tervezze meg a legújabb fegyverét. Stark a fogságban átgondolja az életét, és úgy dönt, nem segít a terroristáknak.

 • Ehelyett megtervez és megépít egy speciális páncélruhát, amelynek segítségével megszökik fogvatartói elől. Otthon később tökéletesíti a technológiát, és ő lesz a Vasember. Stark eközben bejelenti, hogy többé nem tervez fegyvereket a hadsereg számára, és ezzel maga ellen fordítja üzlettársát, Obadiah Stane-t. Stane ráteszi a kezét a páncéltechnológiára, és ezzel Vasember fő ellenfelévé válik. Tony Stark-nak tehát fel kell vennie a harcot Stane-nel, a terroristákkal, és meg kell küzdeni a jó ügyért. Mindehhez különleges technológiákat és a mesterséges intelligencia, Jarvis segítségét is igénybe veszi.

 • A Vasember több küldetésből álló videojáték, minden küldetés egy-egy hatalmas területen játszódik, térkép jelöli az elvégzendő feladatokat. A páncél segítségével nemcsak gyalogosan, de repülőgép módjára is lehet közlekedni, így lehet gyorsan nagy távolságokat megtenni. A Vasember többféle pusztító fegyverrel is fel van szerelve, valamint hihetetlen erőt képvisel. Képes puszta kézzel szétverni tankokat, a levegőben elkapni rakétákat, és azokat visszairányítani az ellenség felé.

 • A játék során mindhárom fejlettségi fokú páncélt irányíthatod, és megküzdhetsz a filmbéli összes ellenséggel, valamint feltűnnek ellenfelek a Vasember című képregénysorozatból is. A páncélt a küldetések között fejlesztheted, erősebb fegyvereket, hajtóműveket vagy vastagabb páncélzatot szerelhetsz fel rá. A pályák pedig szabadon bejárhatóak, kedved szerint támadhatod a kijelölt célpontokat.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Iron Man [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Iron Man [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 05.04.2016.
  Súvisiace produkty


  Iron Man [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  43524 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés