SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Hétvégén 9:00 - 15:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Playstation 3  ► PS3 játékok  ► Kaland  ► 

Jak and Daxter: The Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

 Jak and Daxter: The Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)
ÁR (BRUTTÓ)
6.090 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 230157

Sony 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Jak and Daxter: The Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

A csomag tartalmazza a Jak and Dexter: the Precursor Legacy, a Jak 2: Renegade és a Jak 3 játékokat.
Élvezd a klasszikus PlayStation 2 címeket nagy felbontásban a PlayStation 3 konzolodon PSN trófea támogatással. Éld át újra Jak és Dexter fantasztikus kalandjait, akár sztereoszkopikus 3D - ben.
Jak and Dexter: the Precursor Legacy

Jak és Dexter elválaszthatatlan barátok, akik az öregek tiltásának ellenére is elindulnak felfedezni a szigetet, amire már évszázadok óta tilos a belépés. Ugyanis egy ősi civilizáció nyomai találhatók ott, a Precursorok civilizációjának nyomai. Az ilyen mitikus helyek azonban a kalandorok mellett a világuralomra törő gonoszokat és a vallási szédelgőket is csábítják.

A hőseink, szerencsétlenségükre a kirándulásuk során éppen ilyen személyekbe botlanak, akik menekülés közben Dextert akarata ellenére kisfiúból egy neurotikus mormotára hasonlító lénnyé változtatják…

A történet Dexter neurózisának és túlzott egójának köszönhetően friss, és tele van mókás gagekkel. Dexter például minden egyes megszerzett energiakapszula után őrült akciókba kezd, ami már önmagában is elég erős motiváció. Természetesen találkozni fogsz a Szépséggel és sok más komikus szereplővel is, mind a falubeliek, mind a gonosz szereplők közül.

Jak 2: Renegade

Elveszve egy titokzatos városban, messze az otthontól, két évet töltött el egy hideg és sötét cellában. Megkísérelték kínozni, a teste a Dark Eco hatásainak következtében tekergett. Most azonban Jak visszatér, és bosszúra készül.

Fuss, lőj, keress, pusztíts és élvezd a kalandokat, amikben ötvöződik a kutatás, a harc és a véget nem érő akció. Fedezd fel Heaven City kanyargós utcáit. Járj gyalog vagy lopj magadnak egy futurisztikus járgányt és kutasd át a levegőből a területet! Találkozz ismerős arcokkal, ismerkedj meg újakkal. Szabadíts el Jak másik énjét, hogy ártalmatlaníthassa a különféle ellenségeket a 75 küldetésben.

Kik Jak legjobb barátai és legnagyobb ellenségei? Dexter természetesen a leghűségesebb barátja, akivel együtt harcolnak a kegyetlen Báró ellen, a legnagyobb közös ellenségük ellen. A Jak 2: Renegade egy igazi akció kalandjáték, lövöldözéssel kombinálva, ami mellett biztos nem fogsz unatkozni.

Jak 3

Egy évvel az előző rész történései után a játékos újra visszatérhet Heaven Citybe, hogy láthassa, hogyan is vannak a hősök, Jak, Dexter és Pecker. A helyzet azonban nem túl rózsás. A városon lassan újra úrrá lesz a káosz.

A káoszt tíz, eltérő nézeteket valló frakció okozza. A rossz helyzetért Jaket tartják felelősnek, akit aztán száműznek a pusztába. szerencsére azonban nem marad egyedül, ugyanis Dexter és Pecker is színre lép, hogy együttes erővel állítsák vissza a rendet, és végérvényesen elpusztítsák Kort és a Vasfejeket.

A Jak 3 már a harmadik része a népszerű sorozatnak, ami most szebb grafikával, részletesebb kidolgozással és egy sor fontos szereppel bíró, irányítható járművel tér vissza. Jak és Dexter teljes mértékben irányítható, új fegyverekkel és képességekkel. A fejlesztők valósághű fizikai modellt is implementáltak a játékba, rag - doll effektekkel, és az akciókat már mintegy 60 percnyi animációs film köti össze.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Jak and Daxter: The Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Jak and Daxter: The Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru) katalógusba hozzáadva: 20.03.2014.
Súvisiace produkty


Jak and Daxter: The Trilogy [PS3] - BAZÁR (Használt áru) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
42354 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés