Jumanji: Wild Adventures [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 468985
Outright

Jumanji: Wild Adventures [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Jumanji: Wild Adventures
Lépj be a Jumanji veszélyes játékvilágába, és kezdj el egy izgalmas kalandot az ellopott drágakő, The Jaguar's Eye keresésére!

A JÁTÉKRÓL

  • Válaszd ki az avatarod!
    Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Mouse Finbar és Shelly Oberon – válaszd ki, melyik hős vezet át a vadon élő ragadozók, a harcoló csoportok és a kellemetlen csapdák feltérképezetlen területein!

  • Vad dzsungel!
    Hódítsd meg a dzsungelt, és érj el új zónákat, beleértve az elfeledett falvakat, jeges hegyeket, sötét barlangokat és bűzlő mocsarakat! Mindig legyen készen az új fenyegetésekre, mert a Jumanji dobjai bármelyik pillanatban lecsaphatnak!

  • Fejleszd képességeidet!
    Lépj magasabb szintre hőseiddel, és szerezd meg a hatalmat, hogy szembenézz olyan főnökökkel, mint a ravasz csempész és az ördögi szibériai tigris! Még Jumanji néhány legtitkosabb szobáját és elveszett kincseit is felfedezheted.


Trailer


Értékelések Jumanji: Wild Adventures [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.