Just Dance 2024 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Just Dance 2024 - Xbox Series X|SJust Dance 2024 - NSW
12.790 Ft
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 462902
UbisoftEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Just Dance 2024 [PS5]

Figyelem, digitális változatról van szó!


A játékról

Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték-platformjával!

A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz a legújabb slágerekből és népszerű klasszikusokból, köztük „Flowers“ Miley Cyrus, „Tití Me Preguntó“ Bad Bunny, „How You Like That“ BLACKPINK és „I Want to Dance With Somebody (Who Loves Me)“ Whitney Houston! Bővítse tapasztalatait a Just Dance+ segítségével! A játékhoz mellékelt egy hónapos ingyenes próbaidőszak elérhető, és több száz dalhoz férhet hozzá!


Fő tulajdonságok

  • Teljesen új lejátszási lista, univerzumok és karakterek
    Táncolj 40 új dalra és világra, a listavezető slágerektől, a gyorsan terjedő internetes jelenségekig és eredeti kompozíciókig! A dallista számos műfajt és korszakot felölel: a latintól, a rocktól, a hip-hoptól a K-popig, ez a kiadás tele van kedvenc zenéiddel. Fedezz fel magával ragadó és vibráló zenei világokat a Just Dance minden dalához egyedi karakterekkel!

  • Egy platform rendszeres frissítésekkel
    Ez a játék immár teljesen online, szórakoztató platformként egész évben rendszeresen frissül új zenékkel és jutalmakkal. Függetlenül attól, hogy te vagy a barátaid a 2023-as vagy 2024-es kiadás tulajdonosai vagytok-e, minden játékos ugyanazon a platformon csatlakozik, és együtt játszhatnak online. És ha mindkét kiadás tulajdonosa vagy, az összes tartalom egy helyen található!

  • Egész éves szórakoztató tartalom
    Vegyél részt tematikus szezonális eseményeken ingyenes dalokkal és korlátozott idejű lejátszási listákkal! Minden évad új és izgalmas dalokat, dedikált progressziószámot és új jutalmakat hoz. Nyerj avatarokat, háttereket, névcímkéket és álneveket, hogy személyre szabd táncoskártyádat, és mutasd meg játékbeli személyiségedet.

  • A Just Dance+ ingyenes próbaverziója
    A 2024-es kiadás minden példányához jár a Just Dance+ előfizetéses szolgáltatás 1 hónapos ingyenes próbaverziója, amellyel 200 dalhoz férhet hozzá, és rendszeresen hozzáadódik speciális előnyökkel a játékon belüli eseményekhez. Táncolj kedvenc dalaidra a korábbi Just Dance játékokból, vagy az évszakonként érkező új, exkluzív dalokra!

Trailer


Értékelések Just Dance 2024

Nincs vélemény a termékről.