Keepsake PC CD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 2064
LighthouseEN szinkron

Keepsake [PC CD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Wicked Studio harmadik személyes, pont-és-click klasszikus fantasy kalandjáték, amely a legjobb királyi küldetés, Syberia, Myst, Quest for Glory és így tovább. A játék lényege egy komoly történet, amelynek fõszereplõje a 21 éves lány, Lydia, aki a Dragonval kiemelkedõ akadémiájához érkezik, ahol az elsõ év a mágia tanulmányozására. Az akadémiának és környékének azonban Lydia ásításának üressége és az egész rejtély megoldására vonatkozó egyetlen útmutatója egy olyan ajándék, amelyet Lydia 8 évvel ezelõtti barátjának szentelt. Természetesen Lydia megpróbálja kitalálni, hogy az elhagyott iskola elképzelései hogyan segítenek neki. Az egyetlen társa a Zak nevû farkas, aki valójában sárkány, és a vadonban õszinte varázslatot kapott. A kitoloncolott iskola rejtélyének tisztázása mellett Lydia-nak meg kell találnia a módját, hogy Zákát visszavágja a sárkányra. Zak szintén az egyetlen élõlény, akivel Lydia képes kommunikálni a kaland alatt. Ellenkezõ esetben elmozdul az elhagyott helyeken, és megoldja a különféle tanácsadás problémáit, beleértve a klasszikus elsõ személyû rejtvényeket, mint a Myst. Egyszerû kölcsönhatás. Részletes grafikai feldolgozás. Nagyszerû feladatok és rejtvények. Professzionális szinkronizálás. A titokzatos légkör. Egy oktatói és háromszintû súgórendszer, amely segít, ha nem tudja, hogyan kell eljárni.
Keepsake - PC - PlayGoSmart : értékelés 4 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Keepsake

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Ujváry Alex 4 az 5 csillagból! 2015.05.21.
Kicsit régebbi játék, de grafikailag így is varázslatos. Kellemes pillanatokat tud szerezni, gondolkodtató, s egyben humoros.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1