SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Nintendo  ► Nintendo Wii  ► Nintendo Wii játékok  ► Arkád  ► 

Kirby's Epic Yarn

 Kirby's Epic Yarn
ÁR (BRUTTÓ)
8.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 3845
Nintendo alkalmas minden korosztály számára  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Kirby's Epic Yarn [Wii]


Kirby fantasztikus grafikával és egyedülálló játszhatósággal ünnepli a visszatérését. A Kirby’s Epic Yarnban az egész világ, beleértve a kedves protagonisztát is fonálból és szövetből készült. A sikert nem csak a kooperatív multiplayer garantálja a rózsaszín felhő visszatérésében.
Egy szép napon Kirby séta közben felfedez egy furcsa paradicsomot, amit meg is eszik. Ám nem hiába volt különleges ez a paradicsom, hiszen nem is paradicsom volt, hanem a sötét mágus, Yin-Yarn Metamatoja volt, aki ezért megharagudott és elhatározta, hogy megbünteti Kirbyt. Büntetésként Kirbyt bezárja a varázslatos zoknijába, amin keresztül a főhős Patch Landbe (Foltországba) jutott, ami teljesen úgy néz ki, mint egy nagy patchwork. Az egész világ fonalakból és szövetből lett fonva. A fonalakon lehet előrehúzódzkodni, a cipzárakat szét lehet nyitni míg a gombokon ugrálni lehet. Mindez Kirbynek új lehetőséget és képességeket ad, míg az eredeti képességei elvesztek. Az új képességeit arra használja, hogy meg tudjon szökni Patch Landből és egyúttal Yin-Yarn karmai közül, hogy hazatérhessen Dream Landbe, ami időközben szintén megváltozott és Kirby hőstetteire vár.
A játék kizárólag Wii Remote kontrollerrel irányítható. A kontrollert a többi Wii 2D platform játékokhoz hasonlóan itt is vízszintesen mindkét kézben kell tartani, mint a klasszikus kontrollereket. A feladatok jelentős része a Wii Remote gombjaival elvégezhető. Az egyes transzformációk, vagy a tárgyakkal való manipulációhoz (Kirby át tud alakulni, minek útján új képességekre tesz szert) - mint az UFO, vonatok, rakéták vagy tankok – meg kell dönteni a kontrollert valamelyik irányba, vagy a képernyőre kell azt irányítani.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Kirby's Epic Yarn -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Kirby's Epic Yarn katalógusba hozzáadva: 27.03.2011.
Súvisiace produkty


Kirby's Epic Yarn - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
32815 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés