L.A. Noire -PS3 - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 228136
Rockstar

L.A. Noire -PS3 - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Az L.A. Noir története a II. Világháború utáni Los Angelesben játszódik, ahol nincs hiány erőszakból és korrupcióból. Egy vérbeli krimi thriller, amiben a nyomozás kapja a főszerepet a nyomkeresés, az autós üldözések, a lövöldőzések mellett. A kihaéégatások során kifejezheted a karaktered emócióit, hogy megtudd az igazságot. Cole Phelps kitüntetett háborús veterán bőrébe bújva kell feljutnod a Los Angeles – i rendőrség ranglétráján, megoldva egy brutális gyilkosság sorozatot, már egyéb bűncselekménnyel együtt, amik meghatározták Los Angeles sötét oldalát, és Hollywood aranykorát.
Az L.A. Noir alkotói csúcstechnikával felszerelkezve állatk neki a fejlesztésnek. A MotionScan technológia segítségével – 32 HD kamera veszi a színészek arcát, így visszaadva minden egyes apró mozdulatot és lehetővé téve akár a szájról való olvasást is.


Értékelések L.A. Noire -PS3 - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.