L.A. Noire [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
5.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 378634
Rockstar

L.A. Noire [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Akció és valódi nyomozómunka intenzív keveréke dönti le a műfajban bevezetett szokásokat az L.A. Noire játékban, mellyel egy egyedi és lenyűgöző thriller létrejöttét eredményezi.

Az L.A. Noire játék története egy kevéssel a második világháború után Los Angelesben játszódik, amikor L.A-ben nincs hiány erőszakból és korrupcióból. Egy bűnügyi thrillerről van szó, amely könnyedén ötvöz olyan elemeket, mint a bűntény kivizsgálása, nyomok keresése, autós üldözések és a lövöldözés, a forradalmian új kihallgatásokon alapuló játszással, amelyek lehetővé teszik a játékos számára, hogy a karakterek érzéseit értelmezze, és ezáltal jusson el az igazsághoz. Lépj Cole Phelps, egy kitüntetett háborús veterán szerepébe, aki a Los Angeles-i rendőrségnél dolgozik, és brutális gyilkosságok és egyéb bűntettek megoldásával lépked fölfelé rendőri karrierjének ranglétráján, amelyek egészen Los Angeles sötét szívéig vezetik őt Hollywood aranykorának idejében.

Az L.A. Noire játékban egy forradalmian új technológiát alkalmaztak, a MotionScan technológiát. Ez a technológia 32 nagyfelbontású kamerát használ, amely veszi a színészek arcát 3D-ben, amelyek segítségével a színészek alakításának minden részletét átültethetik a játékba, így most először nyílik lehetőség a játékosok számára, hogy szájról olvassanak, és a legutolsó részletig tanulmányozzák a szereplők arckifejezéseit.

  • Hollywood aranykorában és a háború utáni nagy bumm közepén Cole Phelps, az LAPD nyomozója a városban találja magát, amely a saját sikereiben fuldoklik.
  • A korrupció burjánzik, a drogkereskedelem robbanásszerűen növekszik, és a gyilkosságok száma rekordokat dönt. Phelps saját szakmai előrelépéséért folytatott harcában, hogy azt tegye, ami helyes, a Los Angeles-i alvilággal és még a saját kollégáival is folytatott harcok közepette kénytelen felfedni az igazságot egy gyújtogatási támadássorozat, zsarolások és brutális gyilkosságok kapcsán azért, hogy olyan titkokat leplezzen le, amelyek az egész várost megrázná, még annak romlott magját is.
  • A forradalmian új animációs technológia segítségével, amely rögzíti a színészek arcának minden rezdülését a legapróbb részletekig, az L.A. Noire játékban egy heves bűnügyi thrillert tapasztalhatunk meg, amely összeköti a lélegzetelállító akciókat és a valódi nyomozói munkát, hogy egy példa nélküli interaktív élményt nyújtson. Keress nyomokat, üldözd a gyanúsítottakat, hallgasd ki a szemtanúkat, és legfőképpen törekedj az igazság megtalálására egy olyan városban, ahol mindenkinek van mit rejtegetnie.
  • Értékelések L.A. Noire [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.