LAMAX S9 Dual GPS, Duális fedélzeti kamera

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
79.990 Ft
Nettó ár: 62.984 Ft
 
Termék kódja: 406563
Lamax

LAMAX S9 Dual GPS, Duális fedélzeti kamera [LMXS9D]

Teljes képernyős tükörkamera, hangvezérlés, GPS traffipax figyelmeztetéssel, hátsó Full HD kamera, WiFi és smartphone applikáció, fényes 9,66" IPS kijelző, LDWS rendszerek, jó minőségű éjjeli felvételek, egyszeri telepítés

Miért válasszam a LAMAX S9 Dual kamerát?

  • Átalakítja a visszapillantó tükröt autós kamerává - Cserélje le visszapillantó tükrét egy okos autós tükörkamerára, a LAMAX S9 Dual-ra. Baleset esetén Full HD minőségű bizonyítékkal rendelkezik, és a mindennapi utazások során megkönnyíti a vezetést. Hogyan? Például azzal, hogy figyelmezteti a közelgő traffipaxra, vagy azzal, hogy kiszélesíti látószögét a hátsó kamera segítségével. A nagy 9,66" érintőkijelzővel és a hangvezérléssel élvezni fogja a kamera használatát – hangjával rögtön 12 utasítást is adhat.
  • Némi megnyugvást jelent karambol esetén - A balesetek mindig kellemetlenek. A LAMAX S9 Dual kamerának hála nem kell majd senkivel sem vitatkoznia a baleset okozójáról. A elülső és hátsó kamera minden egyes megtett métert Full HD minőségben rögzít, vagyis a bűnös könnyedén azonosítható, a rendszámával együtt. Az elülső kamera 150° széles látószögű lencséjével felveszi a haladási sávunkat, a szembejövő sávot és a járdát is, miközben nem torzítja a tárgyakat. A hátsó kamera pedig 130 °-os szögben figyel hátrafelé.
  • A hangvezérlés által figyeli szavait - Váltás az első és hátsó kép között? Fényképkészítés menet közben, vagy a videó lezárása, melyet meg akarunk tartani? A hangvezérlésnek hála a kamerát egyszerűen kezelhetjük, miközben kezeinket a kormányon tartjuk. A LAMAX S9 Dual most 12 hangutasítással rendelkezik, amelyeket hasznosnak talál majd vezetés közben. Egyelőre csak angolul ért, de az utasítások nagyon egyszerűek. Elég annyit mondani: „LAMAX, photo!"
  • Egyszer rögzítjük, és kész - A LAMAX S9 Dual kamera esetében nincs szükség mindennapos telepítésre. A kamerát egyszer felhelyezzük a tükörre, csatlakoztatjuk a hátsó kamerát, és készen van. A feljátszás magától elindul az autó beindításakor.
  • Spóroljon a büntetéseken - A LAMAX S9 Dual autókamera kiváló sebességmérő-kamera adatbázissal rendelkezik, amelyet európai kirándulásaink során kihasználhatunk – 37 ország adatai állnak rendelkezésre.
  • A videókat másoljuk át vezeték nélkül az applikáción keresztül - A remek mobilapplikáció egy másik módja a kamera vezérlésének és beállításának. A felvett videókat könnyedén letölthetjük és szerkeszthetjük. A LAMAX S9 Dual beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, tehát kábelre nem is lesz szükségünk.
  • Éjjel nappal véd - A hátsó kamerába innovatív optikai szenzor került beépítésre olyan technológiával, amely lehető legjobb felvételeket biztosítja szürkületben és sötétben is.
  • A legújabb autók funkciói - A LAMAX S9 Dual fejlett ADAS rendszerekkel rendelkezik, mint az LDWS és FCWS.
  • Segít a parkolásban, és aztán őrzi az autót - A hátsó kamerának hála jobb kilátást kapunk, mint a visszapillantó tükörrel - a nagy kijelző képes teljesen helyettesíteni. A leparkolást követően aktiválja a parkoló üzemmódot, és a kamera rögtön rögzít, ha mozgást vagy rázkódást észlel.
  • Hátsó kamera személyautóhoz és furgonhoz - A csomagban egy hátsó beltéri kamera található, amely könnyedén rögzíthető az üvegre a csomagban lévő matricák segítségével. A furgonok és pickupok tulajdonosai pedig, ahol a hátsó üveg túl kicsi, vagy rakomány takarja, vásárolhatnak hozzá kültéri hátsó kamerát, és hozzá 8 m összekötő kábelt.
  • Vízjelek a videóban - Minden felvételnél eldönthetjük, hogy hozzáadunk-e idő, sebesség vagy GPS koordináta vízjeleket a videóhoz.
  • Ciklikus felvétel - A kamera a felvételeket különálló szakaszokban rögzíti, és szükség esetén a legrégebbieket önállóan felülírja. Ennek köszönhetően sohasem fogy el a memória. Az elegendő tárhelyet az akár 64GB kapacitású memóriakártya támogatás biztosítja.
  • Felvételek lezárása - A felvételek, amelyek tetszenek Önnek, vagy szeretné felhasználni őket a jövőben, egy érintéssel lezárhatóak. Vagy hangvezérlés segítéségével egy gyors utasítással is lezárhatóak. A kamera az ilyen felvételt nem törli.
  • G-sensor - Ez a szenzor folyamatosan figyeli a haladási irányt, és rögtön felismeri az esetleges ütközést. Ha ez megtörténik, lezárja a felvételt, hogy az ne törlődjön.

Technikai specifikáció

Videó felbontása elülső kamera Full HD (1920×1080) @ 30 FPS
Videó felbontása hátsó kamera Full HD (1920×1080) @ 30 FPS
Felvétel látószöge 150° + 130°
Videóformátum MOV, kompresszió H.264
Fénykép felbontása 2 Mpx
Fényképformátum JPG
Hang Beépített mikrofon kikapcsolás lehetőségével
Érintőkijelző 9,66" IPS
Memória Micro SD akár 64 GB
Kapcsolódás WiFi, Mini USB
Funkciók GPS modul traffipax figyelmeztetéssel, hangvezérlés, WDR, parkoló mód, G-szenzor, folytonos felvétel, fájlvédelem, automatikus bekapcsolás, képernyőkímélő, állítható kijelző fényerő, expozíció beállítása, sebesség mértékegységek beállítása, beállítható vízjelek a videóban (idő és dátum, GPS koordináták)
Menü nyelvek Cseh, Angol, Német, Szlovák, Lengyel, Magyar
Akkumulátor 500 mAh
Méretek 257×71×38 mm

Csomag tartalma:

Visszapillantó tükör autókamera LAMAX S9 Dual
Szivargyújtóba dugható töltő extra USB porttal
Külső GPS modul
Összekötő kábel a hátsó kamerához 6 m
Hátsó belsőkamera FullHD
2× gumicsat a tükör rögzítéséhez
5× 3M kábeltartó
Mikroszálas kendő
Kártya a hangutasításokkal
Biztonsági utasítások
Használati útmutató
Mágneses matrica
MicroSD-USB adapter

Termék videó


Értékelések LAMAX S9 Dual GPS, Duális fedélzeti kamera

Nincs vélemény a termékről.