SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition)

 Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition)
EGYÉB PLATFORMOK

Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) - PC DVD
ÁR (BRUTTÓ)
6.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 260295
Square 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4]


A Lara Croft and the Temple of Osiris játék a kritikusok által elismert Lara Croft and the Guardian of Light folytatása. A kaland Egyiptomban játszódik, ahol egykor egész Egyiptomot Széth, a káosz istene uralta, miután meggyilkolta bátyját, Oziriszt, és rabigába taszította a többi istenséget. Amikor azonban már Egyiptom sem volt számára elegendő, elment a Holtak Birodalmába, hogy hadsereget toborozzon, amely segítségével legyőzhetné az egész világot, és ahonnan soha nem tért volna vissza.

Az ismert archeológus Lara Croft azt hitte, hogy ő lesz az első, aki bejut a templomba, de Carter Bell megelőzte. Mindketten remélték, hogy meglelik Ozirisz Pásztorbotját, de több mindent találtak, mint amire számítottak.

A templom Hórusz és Ízisz börtöne volt, az utolsó régi isteneké, akiket Széth rabul ejtett. A Pásztorbotot megtalálja Carter, aki kiemeli azt a szerkezetből, mely fogságban tartotta Íziszt és Hóruszt. Hórusz és Ízisz több ezer éves fogságukból szabadulva, és a bot birtokában, megígéri Carternek és Larának, hogy segítenek feltámasztani Oziriszt, az egyetlen istenséget, aki képes megmenteni őket a halálos ítélettől, és hatalma révén esélye van felvenni a harcot Széth-tel. A közös cél érdekében szövetséget kötnek, mely Ozirisz darabjainak megtalálása és Széth megállítása.

Útjuk során istenekkel és szörnyekkel kell megküzdeniük, melyeket Széth irányít. A tét a világ megmentése, mivel Széth készül a nagy visszatérésre hadseregével, hogy uralkodhasson az élők felett. Széth tudja, hogy eljött az idő, hogy a próféciát valóra váltsa, és készen áll, hogy a saját képére formálja a világot - egy viharokban és halálban bo~velkedő rémálommá.
  • A Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, minden idők legeladottabb digitális darabja.
  • 4 játékos számára teszi lehetővé a multiplayer élményt. Barátai játszatják Carter, Izisz, Hórusz karakterét, amíg Ön Laraként offline / online módban is játszhat.
  • Versenyezzen barátaival, kapjon jutalmat, oldjon fel újabbnál újabb fegyvereket karatkere számára. Közreműködik, vagy feláldozza barátait a magasabb pontszám érdekében?

A Gold Edition tartalma:
  • Lara Croft miniatűr figura.
  • Artbook.
  • Térkép.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) katalógusba hozzáadva: 05.12.2014.
Súvisiace produkty


Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
31940 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés