SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 16:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

 Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4] - BAZÁR (Használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
4.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 286757

Square 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4] - BAZÁR (Használt termék)


A Lara Croft and the Temple of Osiris játék a kritikusok által elismert Lara Croft and the Guardian of Light folytatása. A kaland Egyiptomban játszódik, ahol egykor egész Egyiptomot Széth, a káosz istene uralta, miután meggyilkolta bátyját, Oziriszt, és rabigába taszította a többi istenséget. Amikor azonban már Egyiptom sem volt számára elegendő, elment a Holtak Birodalmába, hogy hadsereget toborozzon, amely segítségével legyőzhetné az egész világot, és ahonnan soha nem tért volna vissza.

Az ismert archeológus Lara Croft azt hitte, hogy ő lesz az első, aki bejut a templomba, de Carter Bell megelőzte. Mindketten remélték, hogy meglelik Ozirisz Pásztorbotját, de több mindent találtak, mint amire számítottak.

A templom Hórusz és Ízisz börtöne volt, az utolsó régi isteneké, akiket Széth rabul ejtett. A Pásztorbotot megtalálja Carter, aki kiemeli azt a szerkezetből, mely fogságban tartotta Íziszt és Hóruszt. Hórusz és Ízisz több ezer éves fogságukból szabadulva, és a bot birtokában, megígéri Carternek és Larának, hogy segítenek feltámasztani Oziriszt, az egyetlen istenséget, aki képes megmenteni őket a halálos ítélettől, és hatalma révén esélye van felvenni a harcot Széth-tel. A közös cél érdekében szövetséget kötnek, mely Ozirisz darabjainak megtalálása és Széth megállítása.

Útjuk során istenekkel és szörnyekkel kell megküzdeniük, melyeket Széth irányít. A tét a világ megmentése, mivel Széth készül a nagy visszatérésre hadseregével, hogy uralkodhasson az élők felett. Széth tudja, hogy eljött az idő, hogy a próféciát valóra váltsa, és készen áll, hogy a saját képére formálja a világot - egy viharokban és halálban bo~velkedő rémálommá.
  • A Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, minden idők legeladottabb digitális darabja.
  • 4 játékos számára teszi lehetővé a multiplayer élményt. Barátai játszatják Carter, Izisz, Hórusz karakterét, amíg Ön Laraként offline / online módban is játszhat.
  • Versenyezzen barátaival, kapjon jutalmat, oldjon fel újabbnál újabb fegyvereket karatkere számára. Közreműködik, vagy feláldozza barátait a magasabb pontszám érdekében?

A Gold Edition tartalma:
  • Lara Croft miniatűr figura.
  • Artbook.
  • Térkép.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4] - BAZÁR (Használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4] - BAZÁR (Használt termék) katalógusba hozzáadva: 23.03.2015.
Súvisiace produkty


Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4] - BAZÁR (Használt termék) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
31877 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés