The Last of Us: Part II Remastered [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 472050
PlayStation

The Last of Us: Part II Remastered [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Tapasztald meg Ellie és Abby felújított érzelmi utazásait!

Öt évvel a járvány utáni Egyesült Államokon átívelő veszélyes utazásuk után Ellie és Joel a wyomingi Jacksonban telepedett le. A túlélők virágzó közösségében való élet békét és stabilitást biztosított számukra a fertőzöttek és más, kétségbeesettebb túlélők állandó fenyegetése ellenére. Amikor ezt a békét egy erőszakos esemény megzavarja, Ellie könyörtelen utazásra indul az igazságszolgáltatás és a lezárás megtalálásának érdekében.

A Remastered verzió legfontosabb jellemzői

  • Natív PS5 fejlesztések
    TA PS5-re készült Last of Us Part II Remastered olyan módon javítja az eredeti PS4-játékot, ahogyan korábban soha nem volt lehetséges. A vizuális teljesítmény immár magában foglalja a natív 4K1-es kimenetet Fidelity módban, az 1440p-t 4K-ra felskálázva Teljesítmény módban, valamint a VRR-t támogató tévéknél a feloldatlan képkockasebességet. A The Last of Us Part II Remastered javított betöltési időket is tartalmaz, hogy visszatérhes az akcióba. A The Last of Us Part II Remastered akadálymentesítési funkciói a leíró hang- és vibrációs beszédet is kiegészítik.

  • Nincs visszaút – Stealth Survival Mode
    Tapasztald meg a mélyharcot egy vadonatúj módban! Élj túl, ameddig csak tudsz, minden egyes futásnál, miközben választod az utat a véletlenszerű találkozások sorozatán keresztül különböző ellenségekkel és emlékezetes helyszínekkel a The Last of Us II. részében, amelyek feszült boss csatákban csúcsosodnak ki.

  • Új játékmódok
    Merülj el mélyebben ebben a szeretett kalandban, és tanuld meg, hogyan jött létre az eredeti játék! A Lost Levels segítségével felfedezheted három új szint korai verzióit, amelyek nem láthatók az eredeti The Last of Us II. részében: Sewers, Jackson Party és Boar Hunt. Élvezd a több órás új fejlesztői kommentárt a The Last of Us Part II fejlesztéséről, miközben megtapasztalod a játékot!

  • Grafikai fejlesztések és teljes támogatás a DualSense vezeték nélküli vezérlőhöz
    A The Last of Us Part II Remastered gyönyörű, de veszélyes világa életre kel PS5-ön. Ez a verzió megnövelt textúrafelbontást, megnövelt részletszintű távolságokat, jobb árnyékminőséget, animációs mintavételezési gyakoriságot és még sok mást tartalmaz.

Csomag tartalma:

  • The Last of Us: Part II Rematered játék
  • Manual

Trailer


Értékelések The Last of Us: Part II Remastered [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.