LEGO Indiana Jones: The Original Adventures [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 280827
Lucas

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A LEGO és a videojáték világának találkozásából, és az Indiana Jones filmek feldolgozásából született platformer játék nagy sikerre számíthat kicsik és nagyok körében egyaránt. A LEGO Indiana Jones: The Original Adventures követi a Traveller's Tales díjnyertes formuláját. A mozifilmek történéseit LEGO emberkék, állatok, járművek és objektumok segítségével kelti életre a játék. A teljes klasszikus filmtrilógia megtalálható benne, így végig élvezheted az Elveszett Frigyláda Fosztogatói, a Végzet Temploma és az Utolsó Kereszteslovag történéseit is. Minden film 6 pályából áll, ami összesen 18 pályát jelent, tele titokkal és megnyitható extrákkal.

A pályákat sikeresen teljesítve új szereplők nyílnak meg, ha pedig a pályákon elhelyezett kincseket mind sikerül összeszedned, bónuszpályákra mehetsz el, melyek további kihívásokat tartogatnak. Mindezt Indiana Jones egyeteme fogja össze, amit szabadon bejárhatsz, és még itt is kutakodhatsz a különböző titkok után. Ahhoz, hogy a játékban mindent láss, és minden titkot megnyiss, nem kevés időre és energiabefektetésre lesz szükséged. A LEGO Indiana Jones igazán hosszan tartó, remek szórakozás, főleg azoknak, akik ismerik a filmeket. A történéseket ugyanis vicces, humoros formában adják elő a LEGO emberkék, és ez nagyszerű szórakozás.

A pályák maguk pedig látványosak, ügyesen megtervezettek, hogy egyszerre nyújtsanak kihívást és szórakozást. Az egyszerű platformer részeken túl logikai feladványokat is meg kell oldalni, LEGO darabokból fel kell építeni objektumokat, járműveket, így a változatosságra sem lehet panasz. A filmek rajongóinak mindenképp ajánlható a játék, de azoknak is, akik egy jópofa, könnyed mászkálós játékra vágynak.

Értékelések LEGO Indiana Jones: The Original Adventures [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.