Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel

Bruttó ár
35.590 Ft
Nettó ár: 28.024 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 408053
Logitech

Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel [945-000009]

Szálljon fel a fedélzetre ezzel a teljes LED-es robotpilóta kijelzővel, amely valós időben működik a fő repülésszimulációs szoftverrel. Nem kell aggódnia a képernyőn megjelenő finom kezelőszervek miatt, készen áll a Logitech G Flight Yoke rendszerbe vagy a saját pilótafülke-készletébe való beszerelésre. Az integrált tárcsa beállítja a frekvenciaegységeket a gyorsabb kiválasztás érdekében. Egyéb funkciók támogatják a légi jármű fojtószelepének, szárnyainak és egyéb rendszereinek egyszerű beállítását.

In-Sim akciók indítása érintéssel. A valós idejű LED-adatokkal ellátott teljes robotpilóta panel számos beállítást vezérel az FSX, X-Plane és Prepar3D programokban. A beállítások elvégzéséhez nem kell nagyítania a képernyőn megjelenő vezérlőket. Adjon hozzá további paneleket a repülésszimulátorhoz, és fizikai tárcsák és gombok segítségével módosíthatja repülőgépe robotpilóta beállításait.

Pontos vezérlés bármilyen magasságban. Dedikált kezelőszervek a legfontosabb funkciókhoz. A precíz kétirányú kapcsolóval könnyedén beállíthatja a repülőgép kezelőszerveit, például az automatikus gázt, a szárnyakat és a dőlést. A pontosabb dőlésszög-szabályozás érdekében a beépített trimmkerék - megfelelő ellenállást biztosítva - lehetővé teszi a kívánt testtartás megtartását.

Teljesen testreszabható minden repülési körülményhez. Moduláris és cserélhető. A Logitech G eszközök egymásra vagy egymás mellé helyezhetők. A könnyen használható tartókonzolok lehetővé teszik a repülésszimuláció megszervezését igényei szerint.

Technikai specifikáció

  • PC számára: Windows 10,8.1,7
  • Csatlakozás: 1x USB 2.0
  • Kábel hossza: 1.8 m
  • Méretek: 28,2 x 5,7 x 8,4 cm

  • Értékelések Logitech G Saitek Pro Flight Multi Panel

    Nincs vélemény a termékről.