Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse

Bruttó ár
38.490 Ft
Nettó ár: 30.307 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 363657
Logitech

Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse [910-005696]

Mac-re szabott

Hozza ki a legtöbbet Mac-jéből az MX Master 3 for Mac segítségével - a Mac és iPad eszközök zökkenőmentes kompatibilitására tervezték. A mozgásérzékelések funkcióit és a gombok testreszabását az iPadOS vezérli, és a használt alkalmazás támogatásától függenek.

logmac


Lapozzon másodpercenként 1000 sort

Újra feltaláltuk a kereket. A vadonatúj MagSpeed ??elektromágneses mozdulat funkció elég pontos ahhoz, hogy mindig a megfelelő helyen álljon meg, és elég gyors ahhoz, hogy 1000 sor / másodpercet haladjon. Ráadásul szinte zajtalan. A görgő megmunkált acélja első osztályú tapintási visszajelzést és elegendő súlyt kölcsönöz a dinamikus tehetetlenséghez, melyet érzünk - de nem hallunk.

Testreszabási lehetőségek MacOS és egyedi alkalmazások számára

Testreszabhatja az MX Master 3 for Mac egeret a saját kreatív stílusához. Az MX Master 3 egér teljesen testreszabható a MacOS-on és gyakorlatilag minden használt alkalmazásban - így gyorsabban dolgozhat kedvenc alkalmazásai, például az Adobe Photoshop, az Adobe Premiere Pro, a Final Cut Pro, a Google Chrome, a Safari és a Microsoft Word, Excel és PowerPoint meghatározott testreszabási lehetőségeivel.

Több számítógép, de csak egy alkalmazás - FLOW

A Flow-kompatibilis MX Master 3 for Mac egérrel zökkenőmentesen vezérelhet több számítógépet a kurzor egyszerű, a képernyő szélére történő mozgatásával. Az MX Master 3 for Mac mindig veled lesz, még Windows és MacOS rendszereken is. A szöveget, képeket és fájlokat könnyedén átviheti a számítógépek között - kattintson az egyik számítógépen a másolásra, a másikon pedig a beillesztésre.

logmac2


Feltűnő pontosság szinte bármilyen felületen

Az MX Master 3 for Mac az eddigi leggyorsabb és legpontosabb egerünk - minden helyzetben biztosítja a képpont-pontosságot. A Logitech Darkfield érzékelő gyakorlatilag bármilyen felületen - akár üvegen is - rögzíti a mozgást 4000 DPI pontossággal (a kategóriájában a legjobb) .

USB-C töltés

Az USB-C töltőkábel közvetlenül csatlakoztatható Mac-eszközhöz a nem praktikus dongle kulcs használata nélkül. Az MX Master 3 for Mac egér akár 70 napig is használható teljes feltöltéssel - és egy percnyi gyors töltés három órás használathoz biztosít energiát.

Kompatibilis az iPad eszközökkel

Az MX Master 3 for Mac kompatibilis az iPadOS-szal, ami azt jelenti, hogy elérheti az MX-eszköz fejlett funkcióit, amikor az iPad-et számítógépként vagy egy többeszközös setup részeként használja.

logmac1


Értékelések Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse

Nincs vélemény a termékről.