Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel

Bruttó ár
39.790 Ft
Nettó ár: 31.331 Ft
 
Termék kódja: 408054
Logitech
Szeretnél megtakarítani 19.700 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 20.090 Ft-ért

Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel [945-000011]

Kompakt rádió panel minden fülkébe. A repülési rádió panel négy LED-kijelzőből álló csoport, amelyek különböző kommunikációs vagy navigációs funkciók beállításához szükséges kezelőszervekkel rendelkeznek. Elmúltak azok az idők, amikor a COM1 / 2, NAV1 / 2, DME, ADF és XPDR funkciók képernyőn megjelenő vezérlőivel kellett küszködni. Mindegyik kijelző valós időben működik FSX, X-Plane és Prepar3D segítségével. Egy vagy több rádiópanel könnyen integrálható a Flight Simulator pilótafülkéjébe vagy otthoni berendezésébe.

Valós idejű vezérlés és beállítás. Vegye át az irányítást egy valósághűbb pilótafülkében. Végezzen valós idejű és pontos változtatásokat a sim-en vagy a rádiópanelen. Változtasd meg a sim-en belüli frekvenciákat, és a panel ennek megfelelően reagál. A frekvencia megváltoztatása a panelen és a sim-en automatikusan és azonnal tükrözi a választást.

Teljesen testreszabható minden repülési körülményhez. Moduláris és cserélhető. A Logitech G eszközök egymásra vagy egymás mellé helyezhetők. A Rádió panelt a Multi panel fölé szeretné helyezni? Kész! Szeretné, hogy a kapcsolópanel a féknyereg bal oldalán legyen? Csináljuk! A könnyen használható tartókonzolok lehetővé teszik a repülésszimuláció megszervezését olyan konfigurációban, amelynek csak az Ön képzelete szab határt.

Technikai specifikáció

  • PC számára: Windows 10,8.1,7
  • Csatlakozás: 1x USB 2.0
  • Kábel hossza: 1.8 m
  • Méretek: 12,8 x 5,5 x 8,4 cm


  • Értékelések Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel

    Nincs vélemény a termékről.