Mad Max Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mad Max - PC DVDMad Max - XBOX ONE
Bruttó ár
5.990 Ft
Nettó ár: 4.717 Ft
 
Termék kódja: 225558
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.190 Ft-ért

Mad Max [PS4]


A Mad Max post-apokaliptikus világát idézi fel Ön előtt, ahol a túlélésre való egyetlen esélye a személygépjármű. Öltse magára Mad Max, a magányos harcos személyiségét, aki a túlélésért vad banditák csapataival harcol. Mivel Max ikonikus Interceptor autóját ellopját, a tehetséges, de gyanús Chumbuckkel, a szerelővel kénytelen összeállni, hogy egy katonai gépjárművet hozzanak létre, mely segítségével elmenekülhet ebből a pusztaságból.

  • Változzon az őrült Maxxá - váljon a legendás post-apokaliptikus harcossá, bővítse és javítsa Max felszerelését, fegyvereit, hogy túlélje a közelharcokat, lövöldözéseket. A pusztaságból kivezető úton nehéz döntések várnak Önre.
  • Lenyűgöző környezet - fedezze fel ezt a dinamikus világot, miközben ezzel az alattomos tájjal, időjárással és halálos gangekkel harcol. Lehetősége van az ellenséges tábor kizsákmányolására, és ezáltal értékes forrásokhoz juthat hozzá.
  • Próbáljon meg élve maradni - ebben a nyitott világban ez nem lesz egyszerű. Veszélyes frakciókkal és gangekkel fut össze, veszélyes missziók és feladatok várnak Önre.
  • Autós intenzív harcok - a játékban intenzív autós harcok várnak Önre, melyek a fizikán alapulnak, tehát sosem egyformák.



Értékelések Mad Max

Nincs vélemény a termékről.