Maneater [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
8.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 409307
Deep

Maneater [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Egy cápa vagy! Élj át egy egyedülálló élményt a tengerek legnagyobb ragadozójaként - óriás cápa! Terrorizáld a vízi utakat a part mentén. Tépd szét cafatokra az úszókat és búvárokat, adj okot az embereknek, hogy féljenek tőled. A Maneater egy akció RPG játék egy játékos számára, amely a Gulf Coast zord vizeiben játszódik. Harcolj a túlélésért a nyílt óceánban, mocsarakban és folyókban, ahol minden sarokban veszély leselkedik rád. Merülj el a veszéllyel és jutalommal teli élővilágban. Vizsgáld át az elsüllyedt hajóroncsokat, rejtőzz a mocsarakban, vagy csak úszkálj a nyílt óceánban prédára vadászva, amely teljesen eltelít téged. Rendelkezésünkre áll találékonyságunk, állkapcsaink, és a fejlődés lehetősége táplálkozás által. A Maneater egy cápa történetét mutatja be, aki bosszút akar állni anyja gyilkosán, "Scaly" Pete-n. Az óceán már nem elég nagy kettőjük számára, ahogy közeledik a végső konfrontáció. Scaly Pete egy halász, aki azokon a történeteken nevelkedett, hogy hogyan végzett apjával egy nagy fehér cápa. A cápák sem voltak könyörületesek apjával, így ő sem kegyelmez ezeknek az állatoknak, amikor rájuk talál.
  • Táplálkozz, fedezz fel és fejlődj e nyílt RPG világban.
  • Játszd végig a kampány történetét, melyet Chris Parnell készített (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick és Morty).
  • Táplálkozz emberekkel, használd fel a tápanyagokat, és találd meg az értékes cápakincseket, hogy fejlődhess.
  • Fedezd fel a 7 nagy régiót: mocsarakat, üdülőhely strandokat, ipari kikötőket, a nyílt óceánt, és továbbiakat.
  • Oldd fel a különböző Evolúciókat, amely fejlesztik a cápát a kampány során.
  • Hunter Parties és Bounty System - harc a különböző halvadászok ellen, a kis halászcsónakoktól kezdve, egészen az erős parti őrségig.


  • Értékelések Maneater [PS4] - BAZÁR (használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.