Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40553
CapcomEN szinkron

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds [XBOX 360]

A Capcom és a Marvel univerzum szuperhőseinek egy évtizede várt összecsapása. Válassz, melyik szuperhős (Ryu, Wolverine, Iron Man vagy Morrigan) szeretnél lenni. Lehetőséged van még Trish (Devil May Cry) vagy Deadpool (X.Men) bőrébe is bújni. Mindannyian felkészültek a párbajra, ebben a nagyszerű képregény stílusban készült játékban.

  • Egyedülálló grafika és játszhatóság életre kelti a Marvel és a Capcom hőseit - az MT Framework javított változata képezi az alapot, valamint a Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 motorja hoz a Marvel vs. Capcomba egyedülálló hátteret és animációkat.
  • Javított VS. harcrendszer - vad játékmenet a klasszikus kombókkal és hiperkombókkal. A javított harcrendszer új szintre emeli a játékot.
  • 3 a 3 ellen tag csapat párbajok - alakítsd ki a tökéletes csapatod, használd az asszisztált támadást vagy a hasonló specialitásokat, az egyes karaktereknek megfelelően
  • Élő képregénysaját szemeid előtt elevenednek meg a Marvel és a Capcom hősei az egyedőli képregénystílusnak köszönhetően, amely elmossa a 2D és a 3D grafika közötti határvonalat.

  • Értékelések Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

    Nincs vélemény a termékről.