Mass Effect 2 HU PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39044
ElectronicHU feliratok

Mass Effect 2 HU [PC DVD]

Két évvel azután, hogy Shepard parancsnok visszaverte a szerves élet elpusztítására törő Kaszások támadását, titokzatos új ellenség bukkan fel a Mass Effect 2-ben.


Az ismert űr határán valami csendben teljes emberi kolóniákat rabol el. Shepardnak ezúttal a Cerberussal, egy könyörtelen, az emberiség túléléséért mindenre képes szervezettel kell dolgoznia, hogy megállítsa a legrettentőbb fenyegetést, amivel az emberiség valaha szembenézett. Ahhoz, hogy esélye legyen e veszélyes küldetés teljesítésére, Shepardnak maga köré kell gyűjtenie a galaxis legkiválóbb specialistáinak csoportját, és a valaha épített legerősebb hajót kell irányítania – és még így kész öngyilkosság, amire vállalkozik, úgy mondják. Shepard készen áll arra, hogy bebizonyítsa: tévednek.

  • Futurisztikus fegyverek: Válassz 19 különféle fegyver – köztük a csatákat másodpercek alatt eldöntő, pusztító nehézfegyverek – közül!
  • Elit specialisták: Gyűjtsd magad köré a galaxis legveszélyesebb ügynökeinek akár tucatját, hogy ők segítsenek küldetéseden! Képezd ki és szereld fel a csapatodat, hogy túlélhessétek a legesélytelenebbnek tűnő helyzeteket is!
  • Fedezd fel a galaxist: Vizsgálj át bolygókat egyedi, titkos küldetések felderítéséhez!

  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronCZ feliratokPL szinkron

    Értékelések Mass Effect 2 HU

    Nincs vélemény a termékről.