Mass Effect: Andromeda [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 366744
Electronic

Mass Effect: Andromeda [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

307914 A Mass Effect: Andromeda az Andromeda galaxisba vezeti el a játékosokat, amely a tejúttól nagyon messze helyezkedik el.  Ellenséges területen egy új otthonért harcolnak, ahol űrlényként játszunk.

Pathfinder szerepében találja magát, aki a katonai kiképzésben részesülő felfedezőegységek vezetője, a karakter fejlődésen esett át. Ez az emberiség további fejezetének története, a játékosok kiválasztása a játék végkimenetében döntő hatású az Andromeda galaxis fajának túlélésében. Ahogy felfedi az Andromeda galaxis rejtélyeit és az emberiség számára reményt ad, önmagát kell megkérdeznie ... hogy milyen messzire képes elmenni?
  • Térképezze fel saját új, veszélyes galaxisát. Fedje fel az Andromeda titkait.
  • Ön vezérli az első embereket, akik kétségbeesve keresik új otthonukat.
  • Harcoljon csapatával förtelmes ellenség és szörnyek ellen. Új kiegészítők, mint pl. lerombolható környezet, megerősített ugrások, egészen új fegyverek, biotikus gyógyszerek.
  • Hozzon létre egy új hőst szuper fegyverekkel, erőkkel, technológiákkal. Sokkal flexibilisebb képességek és fegyverek fája, melyek játékstílusát önmagához idomíthatja, s amely egy rettenthetetlen harcost farag önből az új, hatalmas ellenséggel szemben.


Mass Effect: Andromeda [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék) - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Mass Effect: Andromeda [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Szabó Imre 5 az 5 csillagból! 2021.07.19.
A játék igaz már nem új, de véleményem szerint a grafika szép, sokkal jobb mint annak idején az első rész volt. Olcsón vettem háromezer forint alatt ezért teljesen megérte az árát. A harcrendszer nagyon élvezetes, fejlődött az előző részek óta. Nem rossz játék ,de nem is kimagasló ezért húzta le a kritika.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1