Medal of Honor: Airborne [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
6.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 230191
Electronic

Medal of Honor: Airborne [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A II. Világháború drámáját már nagyon sok játék feldolgozta. A nagy múltúl Medal of Honor sorozat az egyik legismertebb ezek közül, a legutóbbi rész, az Airborne pedig egy eddig nem használt újítással próbálja meg felrázni a stílust. A történet főhőse Boyd Travers, aki a 82. légi egységnél szolgál, mint ejtőernyős, majd később átkerül a 17-es egységhez. Travers Olaszországban, Franciaországban, Hollandiában és Németországban is indul bevetésekre. A játék elején egy gyakorló küldetés van, ahol meg lehet tanulni, hogyan kell kiugrani a repülőgépből, hová érdemes földet érni, és hogyan.

  • A gyakorlás után máris Szicíliába vezet az út, ahol egy Andanti nevű faluban kell tevékenykedni. A Medal of Honor: Airborne újítása, hogy a küldetések soha nem ugyanott kezdődnek. Nincs meghatározott kezdőpont, hiszen egy ejtőernyős a misszió területén belül akárhová leérkezhet. Esés közben irányítani kell az ernyőt, és lehetőleg olyan helyre kell érkezni, ahol kevés az ellenség, vagy van lőszerutánpótlás. Így minden egyes küldetés más és más képet fest majd, ha többször is végigjátszod őket. A legbiztonságosabb érkezési pontokat zöld jelzőfüst jelöli. Ide érdemes irányozni magad, de nem kötelező. Érkezhetsz háztetőkre, ekkor magassági előnyöd lesz a német katonákkal szemben.

  • A játék a leérkezés pillanatától normál FPS módjára működik, többféle választható fegyverrel. Korhű fegyverek használhatóak a játékban, mint például a Thompson géppuska, az M1 Garand, de később mesterlövészpuskák és még sok már is választhatóvá válik. A játék az Unreal Engine 3 grafikai motort használja, ennek köszönhetően az éjszakai helyszínek igen élethűek, a torkolattüzek, robbanások látványosan világítják meg a terepet. Mivel a játék nem teljesen lineáris játékmenetű, ezért a készítők új mesterséges intelligenciát is készítettek hozzá. Ez az intelligencia felismeri, hol van a játékos, és a gépi ellenfeleket aszerint mozgatja, valódi harctéri hangulatot teremtve ezzel.

    A II. Világháború erőszakos, sötét és véres csatáit kiválóan adja vissza a játék, és minden, a téma iránt érdeklődő játékosnak ajánlható.


  • Értékelések Medal of Honor: Airborne [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.