SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Nintendo  ► Nintendo 3DS  ► Nintendo 3DS játékok  ► Akció  ► 

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater

 Metal Gear Solid 3D: Snake Eater
ÁR (BRUTTÓ)
7.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 203908
KONAMI 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Metal Gear Solid 3D: Snake Eater [3DS]


A kritikusok által is elismert rendezőtől - Hideo Kojima - új 3D élményben lehet részed, ami az egyik legkedveltebb Metal Gear címet veszi alapul a múltból.

A II. világháború után a világ két részre volt osztva: Keletre és Nyugatra. Egy új korszak - a Hidegháború - kezdete volt ez. 1962. október 16 - án az Amerikai Egyesült Államok elnöke hírt kapott arról, hogy a Szovjetunió atomrakétákat telepített Kuba területén. A világ félelemben remegett meg, hiszen az atomháború egyre közelebb, hihetőbb távolságra került. Hosszú napokon át tartó tárgyalások után a szovjetek végül engedtek és október 28 - án visszahívták a rakétáikat a kubai területekről. A kubai rakétakrízisnek elnevezett incidens megoldásával úgy tűnhetett az emberiség a létét fenyegető újabb veszélyt hárított el. Az egyezség azonban tartalmazott egy titkos kitételt, ami véget vetett a válságnak. A kitétel szerint Nikolai Stepanovic Sokolov, a nyugatra szökött tudóst ki kell adni a szovjeteknek. Az amerikai kormány ebbe beleegyezett, és kiadta Sokolovot. Nem tudták, hogy Sokolov volt a szörnyű fegyver tervezője. Most, hogy Sokolov visszatért a szovjetek folytathatják annak fejlesztését. Ha pedig elkészül, az egy új korszak kezdetét fogja jelenteni.

1964 - ben, amikor a CIA rájön a szituáció sürgősségére, elkészíti a Sokolov fogságba ejtésére irányuló tervet. Bevetik a titkos FOX egységet Sokolov kutatólaboratóriumában, ami délre található a hatalmas szovjet erődtől, Groznyj Gradtól. Az SAS egykori parancsnoka - Major Zero - vezetése alatt a FOX a speciális erők új generációját képviseli. Az egység speciális harci egységként és titkos hírszerző egységként is tevékenykedik. A FOX működésének alapja egyetlen ügynök bevetése, aki csak távoli támogatásra számíthat. Augusztus 24 - én egy katona veti magát alá az égből. A katona kódjele Naked Snake.


 • Interaktív környezet
 • Hagyatkozz a rejtőzködési technikákra, a harcra és az ösztöneidre a túléléshez
 • A történet a XX. század 60 - as éveiben játszódik, amikor a politikusok és a háború alakítja a világtörténelmet


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Metal Gear Solid 3D: Snake Eater -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Metal Gear Solid 3D: Snake Eater katalógusba hozzáadva: 08.02.2012.
  Súvisiace produkty


  Metal Gear Solid 3D: Snake Eater - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  31719 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés