Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) - PS4
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 358672
KONAMIEN szinkron

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience) [XBOX ONE]

358626


Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

FOX Engine - Először használ magán FOX Engine-t Kojim Productions-tól - újgenerációs engine, amely a Metal Gear Solid sorozat revolúciója.
Nyílt világ koncepciója - A Metal Gear Solid sorozat első része egy nyílt világot kínál fel önnek, és szabadságot a játszás során - így lehetősége van választani, milyen missziót szeretne teljesíteni.
Kötetlen lopakodás - képzelje el a hagyományos Metal Gear játszhatóságát korlátok és kötöttségek nélkül. Használja intelligenciáját fegyverként, válasszon stratégiát, melyen köszönhetően észrevehetetlenül kisebb missziókon észrevétlenül suhanhat át, vagy harcolja ki saját útját ólommal. A döntés az ön kezében van.
Rengeteg misszió és feladat - A fő történeten kívül lehetősége van több mellékmisszióra is, melyek a taktikai akcióktól indulnak, a légi támadásokon keresztül, egészen a rejtőzködő missziókig, amelyek biztosan meglepik Önt.
Újratervezett interface - A Ground Zeroes tiszta játékfelületet használ, amely minimális mennyiségű elemet tartalmaz, melynek köszönhetően egy intenzív játékélményben és több megjelenítésben lehet része.
Különféle időjárás beállítások - a játék különböző időjárásokban teszi a játékost próbára, melyek a The Phantom Painben is fontosak lesznek. Használjon különféle feltételeket saját előnye érdekében, vagy rossz időjárást a stratégia részeként.


Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 története folytatódik a The Phantom Pain legújabb résszel. A sorozat időszakának új kezdete ez, melyet a legmodernebb Fox engine hajt, s melynek köszönhetően a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain játék elsőosztályú játékélményt nyújt, ahol a missziók elvégzése során ebben a nyitott világban élvezheti a taktikai szabadságot.

A történet kilenc évvel a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes eseményei után, és a Mother Base bázis bukása után zajlik, amikor Snake a.k.a. Big boss a kilenc évig tartó kómából felébred. A játék az 1984-es évben folytatódik, a hideg háború hátterében, amely tovább formálja a globális krízist. Snaket az útja egy bosszú által vezényelt világba vezeti, ahol az XOF szervezet nyomába ered.

A játék érett témákat vizsgálgat, mint az állatságok és a háború pszichológiája, amely hatással van azokra, akik ebbe az elvarázsolt körbe bekapcsolódtak. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nyitott világának kivitelezése, fotorealisztikus vizuális hűsége, gazdag játékdizájnja a legjellegzetesebb játékok egyikeként védjegyet hagyott maga mögött díszletének, témájának és taktikai játszhatóságának köszönhetően.


A Metal Gear Solid 5:  The Definitive Experience tartalma:

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + minden letölthető tartalom.
Metal Gear Solid 5:  The Phantom Pain + minden letölthető tartalom.
Metal Gear Online + minden letölthető tartalom.

Értékelések Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes + Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (The Definitive Experience)

Nincs vélemény a termékről.