Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - PC DVDMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX ONEMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain - PS3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 306745
KONAMIEN szinkron

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain [PS4]

306745


A Metal Gear Solid 5 története folytatódik a The Phantom Pain legújabb résszel. A sorozat időszakának új kezdete ez, melyet a legmodernebb Fox engine hajt, s melynek köszönhetően a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain játék elsőosztályú játékélményt nyújt, ahol a missziók elvégzése során ebben a nyitott világban élvezheti a taktikai szabadságot.

A történet kilenc évvel a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes eseményei után, és a Mother Base bázis bukása után zajlik, amikor Snake a.k.a. Big boss a kilenc évig tartó kómából felébred. A játék az 1984-es évben folytatódik, a hideg háború hátterében, amely tovább formálja a globális krízist. Snaket az útja egy bosszú által vezényelt világba vezeti, ahol az XOF szervezet nyomába ered.

A játék érett témákat vizsgálgat, mint az állatságok és a háború pszichológiája, amely hatással van azokra, akik ebbe az elvarázsolt körbe bekapcsolódtak. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nyitott világának kivitelezése, fotorealisztikus vizuális hűsége, gazdag játékdizájnja a legjellegzetesebb játékok egyikeként védjegyet hagyott maga mögött díszletének, témájának és taktikai játszhatóságának köszönhetően.

  • A nyitott világnak köszönhetően a játékos maximális szabadkezet kap a missziók, és az egész játék során.
  • Az Engine Fox fotorealisztikus grafikát, játékdizájnt és a minőségi játékok új generációját hozza magával.
  • Az online játékmód a játékélményt más berendezésekre is átviszi, mellyel növekszik a funkcionalitása és a játékhoz való hozzáállás.
  • Metal Gear Solid Online új online multiplayer mód.

Értékelések Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Nincs vélemény a termékről.