Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor

Bruttó ár
43.990 Ft
Nettó ár: 34.638 Ft
 
Termék kódja: 32033
MicrosoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 35.900 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.090 Ft-ért

Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor [LPF-00025]



A csomag tartalmazza a Microsoft Xbox360 Kinect Sensort és a Kinect Adventures játékot.


Microsoft Xbox360 Kinect Sensor
A Kinect egyedüli és forradalmi irányítási módot hoz a videojátékok világába, ezentúl ugyanis nincs szükség semmilyen más kontrollerre. Elég a szenzor elé állni, és a különleges technológia révén felismeri a mozdulataidat és abban a pillanatban át is viszi azokat a játékba. Labda repül feléd? Mozdítsd meg a kezed, és el is ütötted. Ugord át az akadályokat, mint az életben.Box meccs közepén állsz a ringben? Gyakorold az ütéseket, mert már nem kell a gombokat nyomogatni és kombinációkat megjegyezni. A Kinect segítségével a játékban találod magad.

Ez a hasznos technikai újdonság nem csak a játékokhoz való. Kézmozdulatokkal a sci-fi filmekben látottakhoz hasonlóan filmet, zenét is elindíthatsz vagy akár navigálhatsz a Dashboardon is.

A Kinect szenzora kombinálja az RGB kamera technológiáját, a mélységi szenzor és az iránymikrofon technológiáját. A Kinect követi a mozdulataidat és több személyt is képes azonos időben megkülönböztetni. Így akár többen is élvezhetitek a mókát. Az RGN kamerának köszönhetően olyan apró részletek is megkülönböztethetők, amik lehetővé teszik például az arcfelismerést. A mélységi szenzor és a monochromatikus CMOS pedig lehetővé teszi a térbeli érzékelést, ezzel garantálva, hogy nem 2D - be vetített képmásod, hanem valódi térbeli képmásod jelenik meg a játékban. A tökéletes működéshez elengedhetetlen egy jól átgondolt szoftver, ami képes csak a játékos alakjára koncentrálni és ignorálni az összes többi mozdulatot és a környezeti „zajokat”. Mindez együttesen teszi a Kinectet a jövő szórakozásává.

A Kinect minden X360 konzollal kompatibilis, hogy azzal együtt biztosítsa a felhőtlen szórakozást korra és nemre való tekintet nélkül.

Kinect Adventures
A Kinect Adventures felállít a fotelből, és új módon tesz részesévé a játéknak. A családdal vagy a barátaiddal együtt ugrálhattok, győzhettek le akadályokat 20 izgalmas kalandban, exotikus környezetben. Együtt kell majd működnötök az akadálypályákon, a tengeralatti laboratórium megmentése közben. A fotografikus pillanatképek és az élő szobrok segítségével a sikereitek online is megoszthatjátok.




Értékelések Microsoft Xbox 360 Kinect Sensor

Nincs vélemény a termékről.