Microsoft Xbox Elite Vezeték nélküli vezérlő Series 2 Core, fehér, használt, 12 hónap garancia

Bruttó ár
43.190 Ft
Nettó ár: 34.008 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 475152
Microsoft
pouzity
Használt - Teljes mértékben működőképes áru, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, és a csomagolás csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható, azaz nem minden esetben eredeti a csomagolása. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Microsoft Xbox Elite Vezeték nélküli vezérlő Series 2 Core, fehér, használt, 12 hónap garancia [4IK-00002]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes termék, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, a csomag pedig csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (azonosító: 12 hónap). A professzionális játékosokkal együttműködésben megtervezett Xbox Elite Series 2 vezeték nélküli kontrollerrel teljes mértékben kihasználhatod a képességeidet, és alkalmazkodhatsz egyedi játékstílusodhoz. Játék közben a csúcspontosságot, a gyorsabb sebességet és a testreszabott kezelőszerveket élvezheti, mint még soha. A termékről Játssz profiként A prémium játékvezérlőt úgy alakították ki, hogy megfeleljen a mai versenyjátékosok igényes igényeinek, beleértve azokat az összetevőket is, amelyekre a legjobb játék kibontakoztatásához szüksége van. Teljesítményre készült Javítsa a célzást az új, állítható feszítőbotokkal, lőjön még gyorsabban a rövidebb hajtincsekkel, és maradjon célban a gumírozott markolatnak köszönhetően. Az Ön számára optimalizált Élvezze a korlátlan testreszabási lehetőségeket az Xbox Accessories alkalmazás exkluzív gombleképezési lehetőségeivel. Hosszabb játékra tervezték Maradjon a játékban az akár 40 órányi újratölthető akkumulátor-élettartam és a tartósan tervezett alkatrészek révén. Váltás az eszközök között Használja az Xbox Wireless-t, a Bluetooth-t vagy a mellékelt USB-C kábelt az Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC és mobil eszközökön való lejátszáshoz. Műszaki specifikáció Kapcsolat Bluetooth, USB-C kábel Xbox tartozékok alkalmazás Kompatibilitás Xbox One, Windows 10 és újabb verziókkal Max. profilok száma 3 Elem élettartam 40 óra Újratölthető elem Igen Állítható karok Igen Egyéni gombleképezés Igen Az értékesítési csomag tartalma Xbox Elite Series 2 vezeték nélküli kontroller Thumbstick - szerkesztő eszköz USB-C kábel Dokumentáció Termék videó

Értékelések Microsoft Xbox Elite Vezeték nélküli vezérlő Series 2 Core, fehér, használt, 12 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.