SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her ProGamingShop.pl - sprzedaz gier
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox One  ► Xbox One konzol  ► 

Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Dance Central Spotlight + Zoo Tycoon + Kinect Sports Rivals

 Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Dance Central Spotlight + Zoo Tycoon + Kinect Sports Rivals
ÁR (BRUTTÓ)
104.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 332139

Microsoft 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

Microsoft Xbox One 500GB további ÚJ konzol >> Összes mutatása (1)

LEÍRÁS: Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Dance Central Spotlight + Zoo Tycoon + Kinect Sports Rivals [7UV-00114]

332139
A csomag tartalma: XBox One 500 GB + Kinect, Zoo Tycoon játék, Dance Central: spotlight, Kinect Sports Rivals.

A Microsoft következő generációs "játékkonzol" új elnevezése "otthoni szórakoztató központtá" változott, mely igen csak kifejező elnevezés. A 8 magos processzornak, 8 GB RAM-nak és a nagy teljesítményű grafikai chipnek köszönhetően a játékon kívül további remek szórakozást nyújt, mint pl. TV műsorokat nézhet, közben Skypolhat barátaival, multimediális könyvtár. Mindez a Windows 8 operációs rendszeren belül.

Az újgenerációs Kinect szó szerint radikális fejlesztéseken esett át. Gyorsabb, pontosabb, mely nem csupán kezei, hanem ujjai mozgását is feljegyzi, ill. teste legapróbb mozzanatait. Figyeli továbbá arckifejezéseit, valamint méri pulzusát. A kényelem szempontjából fontos tényező, hogy ülve vezérelhető bárhonnan, bármikor, ugyanis sötétben is lát!

Üdvözli Önt a játékok és a szórakozás határtalan világa. Egy világ, ahol a televízió lesi minden kérését, ahol a zenehallgatás a játszási folyamat ideje alatt természetes, ahol egyszerűen és villámgyorsan váltogathat filmek és zenék között. Ahol az élmény az Ön igényeihez alkalmazkodik. Minden amit kedves egy helyen. Ez az - Xbox One.

Az Xbox One egy szuper modern játékkonzol, televízió, videórendszer és sok minden más egyben. Vége azoknak az időknek, amikor a tévékimenetet váltogatta, hogy játszhasson, vagy filmet nézhessen. Az Xbox One ezt mind lehetővé teszi, mely egy személyi digitális központ az Ön nappalijában. Akár tévézni szeretne, interneten böngészni, videókat vagy fényképeket nézegetni, ezt mind lehetővé teszi távirányító nélkül, csupán hangvezérléssel, vagy testmozgás segítségével.

Az Xbox One egy szupermodern játék operációs rendszer társítása a Windows 8 operációs rendszerrel. Ennek köszönhetően a legjobbakat kapja mindkét világból. NEM kell tehát kimenetet váltatnia ha játszani, vagy tévézni akar. A konzol bármikor készen áll
az indításra. Azonnal indul, felejtse el a hosszú ideig tartó indítási folyamatot.

Az Xbox One konzol játékai olyannyira élethűek, hogy Ön valódinak véli azokat. Merüljön el a kinematográfia világába olyan karakterekkel, melyek emberségesebbek, mint eddig.

Az Xbox SmartGlass smartfonját, tabletjét, második képernyővé változtatja,amelyek interakcióba lépnek az Xbox One konzollal.
A konzol felismeri, mit kedvel és mit nem. Kinect szenzorral a csomagolásban, mely reagál hangjára, mozdulataira és gesztusaira. Az új Kinct gyorsabb, Real Vision kamerával és infravörös szenzorral rendelkezik, hogy gyengébb fényviszonyok mellett, vagy akár sötétben is reagáljon utasításaira. A 3 darab Real Voice mikrofon felismeri Önt nagyobb tömegben is. A Kinect fontos szerepet játszik az Xbox One konzol működésében.

Elegendő két szó, és az Xbox automatikusan bejelenti Önt képernyőjére, megjelenítve az aktuális, Ön számára fontos információkat, pl.. hogy mit játszott utoljára, milyen zenét hallgatott / nézett, felkínálja Önnek azt, ami aktuálisan érdekelheti. Hangvezérléssel bejelentkezhet az Xbox Live számlájára, ahol taggá válás esetében hihetetlen kedvezményekben részesülhet. Az újgenerációs cloud lehetővé teszi a befejezetlen játékok / filmek lejátszását / megnézését másik Xbox One konzolon is. Ezt mind az Xbox Live-nak köszönhetően. Így minden konzol sajátjaként fog viselkedni.

Az Xbox One konzol speciálisan játékosainak fejlesztette ki a Living Games technológiát. A játék az Ön jelenléte nélkül is folytatódhat, így soha nem fogja tudni, milyen újdonságokkal találkozik a következő bekapcsolás alkalmával. Fejlett intelligenciájának köszönhetően megtanul játszani Önhöz hasonlóan! Amennyiben Ön sportjáték rajongó, biztos örömmel tölti majd el a hétvégenként szinkronizálódó sportjátékok és a játékstatisztika. Múlt héten veszített a Manchester csapata? Megdöntötték a Brazil pályán  a sebességrekordot? Minderről informálva lesz, és valóban hitelels élményben lesz része, mintha a pálya széléről nézné a versenyt.

Ne felejtse, az Xbox One nem csak nagy teljesítménnyel rendelkezik, az Xbox One gyors. A szupergyors 8 magos proceszzorral, 8 GB RAM, ultagyors ESRAM memóriával olyan érzése lesz, hogy nappalijában szuperszámítógéppel rendelkezik. Feledkezzen meg a bekapcsoláskor szokásos várakozásról, vagy az aktualizálásokra való várakozásokról. Minden azonnal indul, hogy Ön arra öszpontosíthasson, amire kell.

 • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
 • 8 GB szupergyors DDR3 RAM
 • 32 MB ESRAM ultragyors processzor memória
 • 500 GB HDD

Zoo Tycoon

A közkedvelt Zoo Tycoon játék visszatér! Élvezd az állatkert üzemeltetésével járó örömeit, annak teljesen új lehetőségeit, most már konzolon is.

A játék barátságos és egyszerűen kezelhető, így nem okoz gondot az állatokról való gondoskodás. A feladatok megoldása minden korosztály számára megfelelő mókát biztosít, amelyek elé az állatok és a látogatók állítják a játékost.


 • Számtalan állatfaj, reaktív játékrendszer
 • Állatokkal való interakció
 • Építsd fel a saját ízlésed szerint az állatkertet
 • Gondoskodj az állatok megfelelő ellátásáról
 • Cserélj állatokat a barátaid állatkertjeivel

Dance Central: Spotlight

A Dance Central sorozat legújabb játéka a táncélményre összpontosít. A Dance Central: Spotlight lehetővé teszi táncos eseményei méretre szabását.

Izzadjon a Fitness módban, használja a hanggal aktiválható Practice That módozatot, melyben bonyolult mozdulatokat próbálhat ki. A koreográfiával, amely mindenki számára ajánlott, az újaktól kezdve egészen a haladó szintig, mindenki a parkett ördögévé válhat.

Kinect Sports Rivals

Búcsúzz el az avatároktól! Mostantól Te magad jelenhetsz meg a játékban. A Kinect letapogatja az arcod, a tested majd elkészíti a képmásodat és meg is jeleníti azt a játékban. Láthatod magad, ahogy bowlingozol, teniszezel vagy jet skizel.

Az Xbox One ráadásul képes megtanulni a játékstílusodat, ami által akkor is megmérkőzhetsz a barátaiddal, ha éppen nem vagy gépközelben. A Kinect technológia az Xbox One esetében már nem csak a végtagok mozdulatait figyeli, hanem a mimikát is, ami eddig példa nélküli.

A Kinect Sports Rivals játékban mindenki megtalálja a szórakozás lehetőségét.


Kipróbálható sportágak:
 • Tenisz
 • Bowling
 • Futball
 • Jet Ski
 • Célba lövés
 • Falmászás


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Dance Central Spotlight + Zoo Tycoon + Kinect Sports Rivals -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Dance Central Spotlight + Zoo Tycoon + Kinect Sports Rivals katalógusba hozzáadva: 06.11.2015.


Microsoft Xbox One 500GB + Kinect + Dance Central Spotlight + Zoo Tycoon + Kinect Sports Rivals - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
27000 db
raktáron
13 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés