Miitopia [NSW] - BAZÁR (használt áru)

13.390 Ft
9.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431432
Nintendo

Miitopia [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Kivel indulsz kalandra? Kezdd el ezt a kiszámíthatatlan, de szórakoztató feladatot kedvenc Mii karaktereiddel a Miitopia for Nintendo Switch játékban! Miitopiában van minden Mii! Legyen az rettenthetetlen hős, gyönyörű hercegnő vagy a sötétség szégyenletes ura, döntsd el, ki lesz a történet sztárja. Csatába küldöd legjobb barátaidat, édesapádat királynak öltözteted, és édesanyád lesz a fő gonosz? Csak rajtad múlik! A Miitopia világában a kapcsolatok kiépítése kulcsfontosságú. Ezért fontold meg, hogy egy kis időt tölts a szövetségeseiddel a kapcsolatok megerősítése érdekében. Ez előnyöket hozhat a csaták során - ha a kapcsolatok nem ideálisak, az megnehezítheti a dolgokat. A Nintendo Switch verziója számos fejlesztést tartalmaz, például a Mii karakterek sminkelésének és parókák felhelyezésének lehetőségét. Még szebbek lesznek! Akár még lovaddal is szövetségre léphetsz. Gondoskodj róla megfelelően, és ő is segíteni fog téged a harcban!

Értékelések Miitopia [NSW] - BAZÁR (használt áru)

Nincs vélemény a termékről.