Minecraft Story Mode: Season Two Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Minecraft Story Mode: Season Two - PC CIABMinecraft Story Mode: Season Two - PS4Minecraft Story Mode: Season Two - XBOX ONEMinecraft Story Mode: Season Two - XBOX 360
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 386052
TelltaleEN szinkron

Minecraft Story Mode: Season Two [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Csatlakozz Jessa és barátai egy teljesen új kalandhoz a Minecraft világában! Most, hogy Jesse és barátai legyõzték a Wither Stormot, megmentették a világot és váltak híres hõsökké, az élet kicsit bonyolultabbá vált. Több felelõsséggel és kevesebb kalandidõvel a régi barátok elkezdtek hûlni. Legalább addig, amíg Jess keze össze nem bukik egy kísértetjárta kesztyûbe, amely az õsi víz alatti templomhoz tartozik. A régi és új barátokkal együtt Jesse egy teljesen új kalandra indul, amely tele van kemény választékkal. A lemez tartalmazza az elsõ epizódot, és hozzáférést biztosít a másik négy letölthetõ epizódhoz. Egy új kaland a Minecraft világában. Vegyünk egy veszélyes kalandot az õsi víz alatti templomba és azon túl. A döntése befolyásolja a körülöttünk lévõ történetet. Külön epizódos sorozat. A lemez tartalmazza az elsõ epizódot, és hozzáférést biztosít a másik négy letölthetõ epizódhoz.

Értékelések Minecraft Story Mode: Season Two

Nincs vélemény a termékről.