Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PC DVDMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS4Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX ONEMinecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - PS3Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) - XBOX 360
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 372530
TelltaleEN szinkron

Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Legyen hõs a Minecraft nagy kalandjába. Vesz egy veszélyes meghajtót az egész világon, újra és újra. Az EnderCon alatt reméled, hogy találkozol Gabriellel, de azt tapasztalja, hogy valami nincs rendben. A terror elromlott, és meg kell keresned a kõt, ha meg szeretnéd menteni a világot egy bizonyos katasztrófától. A csapat baráti az oldalához, és a régió, amely égetõen szüksége hõsök, majd a döntést - amit mond, és helyes - döntéseket az egész történetet, így a választások elõtt úgy gondolja! Mind a nyolc epizód a sorozatban egy lemezen, elõször az öt sorozatból az elsõ sorozatból és mindhárom epizódból, amely tartalmazza a kalandtáblát.  A kalandos óriás, a Telltale Games által létrehozott játék, amely összefogott Minecraft, Mojang alkotója.  A történet a döntéseid alapján fog történni: mit mondasz az embereknek (és hogyan mondod), és amit úgy döntesz, hogy izgalmas eseményekrõl teszed ezt a történetet a tiéd!

Értékelések Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure)

Nincs vélemény a termékről.