Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 362830
Telltale

Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

359179
Váljon a Minecraft világának hősévé. Induljon el az Over World világának útján, a végtelenbe és tovább. Az EnderCon alatt reméli, hogy találkozik Gabriel harcossal, de észreveszi, hogy valami nincs rendben. Eluralkodott a terror, és Önnek köveket kell keresnie, hogy megmentse a világot a romlástól. Barátaival az oldalán, döntései befolyásolják az egész történetet, tehát jól gondolja meg, hogy dönt! Mind a nyolc rész egy diszken van, az első sorozat öt része, és mind a három sorozat, melyet az Adventure Pass tartalmazott.

A játék a Telltale Games alkotása, mely a Minecraft, Mojanggal állt össze. A történet döntéseinek megfelelően játszódik: amit az embereknek mond (mi módon mondja), mit szeretne csinálni egy izgalmas akció esetében, a történetet saját történetté változtatják!

Értékelések Minecraft: Story Mode (The Complete Adventure) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.