MLB 15: The Show [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 343350
PlayStation

MLB 15: The Show [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:


Az MLB 15: Show a baseball sorozat eddig megjelent utolsó játéka. Az új rész mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztésekkel érkezik (melynek eredménye, hogy a labdaszerzés útjai valósághűbbek), a mozgás rendszer dinamikusan idomul a sebességhez, mely a futás közbeni labda megszerzés igyekezetére összpontosul, új csúszás rendszer és a labda fizikájának újdonsága. Dynamic Difficulty 2.0 rendszer, új szituációs intelligencia, amely lehetővé teszi új animációk lejátszását, amikor a játékos nem játszik, vagy igyekszik a kiinduló állásba jutni. Az MLB: The Show sorozatban először jelennek meg a legismertebb baseball márkák kiegészítői. Szerezze meg őket a játszás folyamata alatt, hogy a csapat szponzorainak köszönhetően ezeknek a kultusz márkáknak segítségével erősítse RTTS-t, a Diamond Dynasty játékosait és partnereit!

  • A sorozat történetében először különféle márkás ütők, kesztyűk és cipők replikái jelennek meg.
  • Az MLB 14: The Show játékot birtokló játékosok folytathatják Franchise és Road to the Show módokban is. A mentett pozíciók kompatibilisek, ezért többé nem kell a Franchise, vagy a Road to the Show módokat az elejétől játszania!
  • Szerezzen jutalmakat, melyeken engedélyezett termékekhez, Road to the Show mód fejlesztéseihez és virtuális baseball kártyákhoz juthat.
  • Bemutatásra kerül 30 ikonikus MLB játékos kártyák formájában az Ön virtuális gyűjteményébe, minden csapat számára egy. Ezek a játékosok az utolsó 70 év történelmi személyiségei. Lehetősége van virtuális játékosok kártyáinak megszerzésére, melyek az egész
    MLB 15: The Show játék folyamán felhasználhatóak.
  • A grafikai oldalt tekintve valós időben hozza a szezonális fényt, és az árnyékokat, fejlesztett éjszakai fényt, és a játékosok személyiség jegyeinek fejlesztését.
  • Új rádió show, rövidebb beolvasási idő, jól kidolgozott Diamond Dynasty mód.



Értékelések MLB 15: The Show [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.