Mortal Kombat X Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mortal Kombat X - PC DVDMortal Kombat X - XBOX ONE
Bruttó ár
6.790 Ft
Nettó ár: 5.346 Ft
 
Termék kódja: 265083
WarnerEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Mortal Kombat X [PS4]

265 083


A Mortal Kombat X a legendás harcjáték sorozat következő része, amely új szintre emeli ezt a klasszikust. A játék filmes prezentáció és új játszhatóság kombinációja, mely brutális Kombat élményt nyújt. Ez az új élmény non-stop online megmérettetésekbe juttatja a játékost, ahol minden a dominanciáért zajló globális harcok fontos része.

A Mortal Kombat X elsőként ad választási lehetőséget a karakterek variálását illetően, amely a játék stratégiájára és harci stílusára is kihat. Lépjen be ebbe a történetbe, amely kultusz karakterei Scorpion és Sub Zero által újabb kihívókat hoz, akik a jó és a rossz képviseletében jelennek meg. 

  • A karakterek közt megtalálhatók a már ismert szereplők, mint Scorpion, Sub Zero, Raiden és Kano, továbbá új karakterek, mint pl. Cassie Cage, Kotal Kahn, Ferra-Torr és D´Vorah
  • A Mortal Kombat X az egyes karakterekhezhárom új különböző variációt tartalmaz, ezek mindegyike saját harci stílussal rendelkezik, speciális mozdulatokkal, képességekkel és stratégiával. A variáció, melyet a játékos kiválaszt befolyásolja az egész játék stílusát és stratégiáját.
  • A történet a Mortal Kombat játék folytatása, mely ezt a rejtélyes történetet tovább bonyolítja, emellett új karakterek jelennek meg, mint Cassie Cage, aki Sonya Blade és Johnny Cage lánya.
  • A játék a harcok terén új fejlődési szintet jelent az X-ray funkció és a befejező mozdulatok visszatérésével, melyek eddig nem látott fejlettebb grafikai és animációs brutális harcokat eredményeznek.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkronPL szinkron

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Mortal Kombat X

Nincs vélemény a termékről.