MotoGP 15 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ MotoGP 15 - PC DVDMotoGP 15 - PS4MotoGP 15 - XBOX ONEMotoGP 15 - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 301534
MilestoneEN szinkron

MotoGP 15 [PS3]

301538


A MotoGP 15 a nagy sikerű videójáték sorozat folytatása, mely rengeteg új funkcióval és fejlesztéssel tér vissza! A mesterséges intelligencia által vezérelt játékosok most gyorsabban előznek és változtatják sebességüket, ill. irányukat. A motorkerékpár és utasa most komplett egységet alkot, minden egyenletlenségre, szegélyre, csúszásra ultrarealisztikus motion-capture animációval reagál. Részletesebb pálya, csúszós szegély, valóságos homokrészecskék és műgyeppel gazdagított pálya, mely tovább fejlesztett aszfalt, időjárás, tömeg és természetes effektusok élénkítenek.

A MotoGP 15 hivatalos versenyzőket, motorkerékpárokat, pályákat tartalmaz a MotoGP 2015, Moto 2, Moto 3 2014 és 2015-ös szezonjaiból. Összesen 200 versenyző, 122 csapat, 18 pálya. A járművek legpontosabb fizikai modelljeivel rendelkező videójáték minden részletében igazi MotoGP élményt nyújt.

  • Legyen saját csapata. Vásároljon motorkerékpárt, igazi versenyzők áltak inspirált saját ruházatot, válasszon nevet és logót. Minden ruházat saját grafikai mintákkal rendelkezik, Önnek lehetősége van azok színárnyalatát megváltoztatni. A Career módban szponzorok hozzáadására van lehetősége. Saját csapatával versenybe szállhat, szerződéseket köthet a szponzorokkal, GP kreditpontokat gyűjthet. A szponzorok akár csak a hivatalos csapatok esetében szerződéseket kínálnak fel csapatának, amennyiben az teljesítette a záradékot és a célokat.
  • A GP kredit minden játékmódban használható, melyekhez a játszás során juthat hozzá. Caréér módban bónusz kreditekhez is juthat. Ezeket a krediteket új motorkerékpár, ruházat vásárlására használhatja fel.
  • A Beat the Time módban túl kell szárnyalnia az eddigi rekordot. Minden pálya más és más kihívást tartalmaz. Ebben a módban felfedezheti és használhat olyan motorkerékpárokat, melyek a legismertebbek árnyéka, s melyek által felfedezheti a legendás motorkerékpárokat
  • Élje bele magát a MotoGP versenyzőinek feladatába, változtassa realitássá, élje át a világbajnokok legyszebb pillanatait.
  • Az útmutató lépésről lépésre vezeti Önt, s megtanítja a funkciók használatára. Tanácsot ad, hogy közelítse meg, hogy viselkedjen a kanyarok előtt, hogy használja a TCS (Traction Control System) módot.


Értékelések MotoGP 15

Nincs vélemény a termékről.