NBA 2K16 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NBA 2K16 - PS4NBA 2K16 - PS3NBA 2K16 - XBOX 360
Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 306541
2KEN szinkron

NBA 2K16 [XBOX ONE]

306529


Az NBA 2K sorozat visszatér minden idők legvalósághűbb játékával, az NBA 2K16-al.

Vezesse át sját MyPLAYER játékosát az NBA egész során, vegye át az ellenőrzést az NBA márka felett, vagy tökéletesítse készségeit a világ bármely online játékosa ellen. Animációkkal, melyek folyamatosabb mozdulatokkal, és realisztikusabb artikulációval érkeznek, ez az eddigi egyik leghitelesebb NBA játékélmény.

Az NBA 2K sorozat hitelessége és újítása terület hitelességét bizonyítja, a fejlesztők és a legendás filmes Spik Leem egyesítették erőiket, hogy megírják, megrendezze és közreműködjön a MyCAREER élményben, amely az NBA játékos történetének átélését teszik lehetővé, mindezt úgy, ahogy ezidáig ez a sportjátékok terén nem volt lehetséges. Lee üzenete, nem csupán a New York Knicks rajongójaként, hanem az egész estés He Got Game film, és a Mars Blackmon Nike számára rendezett reklámsorozat rendezőjeként a basketballl kultőra iránti szenvedélyét hirdeti, melyek éppen ebben a MyCARRER NBA 2K16 módban csúcsosodnak ki.

Az NBA három legnagyobb csillaga: Stephen Curry a Golden State Warriorsból, James Harden a Houston Rocketsből és Anthony Davis a New Orleans Pelicansból az NBA 2K16 játék borítóján debütálnak. Ezzel mindhárom sportoló szezonban és eddigi karrierjük során elért sikereik megbecsülését fejezik ki.

  • MyCARRER mód (Spik Leem által írt és rendezett).
  • DJ Khaled, DJ Mustard és DJ Premier soundtrackje, 50 dinamikus zeneszám, 5 playlist.
  • 2K Pro-AM speciálisan az Ön MyPLAYER játékosa számára tervezett. Játszon 5 - 5 ellen, vagy egyesítse erőit barátaival és alkosson meg egy tökéletes csapatot, saját logóval, dresszel és arénával.

Értékelések NBA 2K16

Nincs vélemény a termékről.