NBA 2K24 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NBA 2K24 - PS4NBA 2K24 - PS5NBA 2K24 - NSW
17.090 Ft
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
Termék kódja: 464581
2KEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 11.090 Ft-ért

NBA 2K24 [Xbox Series X|S]

A játékról

Ragadja meg csapatát, és tapasztalja meg a hoops-kultúra múltját, jelenét és jövőjét az NBA 2K24- ben! Élvezze a tiszta, hiteles akciót és a korlátlan, személyre szabott MyPLAYER opciót a MyCAREER-ben!

Gyűjtsön össze lenyűgöző mennyiségű legendát a tökéletes MyTEAM felállás létrehozásához. Élje át újra kedvenc évadjait vezérigazgatóként vagy biztosként a MyNBA-ban. Tapasztalja meg a játékmenet új szintjét és valósághű látványvilágot kedvenc NBA és WNBA csapataival a PLAY NOW alkalmazásban.


Fő tulajdonságok

  • VÁLTOZIK A JÁTÉK – Bemutatkozik a PROPlay – egy úttörő új technológia, amely az NBA felvételeit közvetlenül NBA 2K24 formátumba fordítja. A PROPlay animációkat és mozgalmakat hoz az NBA-játékokon keresztül a pályán, és generációs ugrást tesz lehetővé a hitelességben.

  • CROSS PLAY – Az NBA 2K24 játékban a játékosok a legjobb kosárlabda-élményt élvezhetik barátaikkal, függetlenül attól, hogy PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X|S-en játszanak. A játékosok kooperatív meccseket játszhatnak, online versenyeken vehetnek részt, vagy harcolhatnak a pálya elsőbbségéért.

  • MAMBA MOMENTS – Vezesse át belső mambó-mentalitását, miközben újraalkotja Kobe legdominánsabb és leglenyűgözőbb előadásait a globális szupersztárrá való felemelkedése során! Élje át újra pályafutása korai diadalait fiatal jelenségként, és kövesse végig az elit gólkirályból minden idők egyik legjobb játékosává vezető transzcendens útját!

  • MyCAREER HEATS UP – Vegye át az irányítást öröksége felett a MyCAREER-ben, és fejlődjön a generációs tehetségekből a Hall of Fame-be, hajszolva a nagyszerűséget és a bajnokságokat. Fedezze fel a lenyűgöző trópusi háttereket, és szabja testre saját, személyre szabott stílusát egy vadonatúj tengerparti városban (PlayStation 5 és Xbox Series X|S számára), amely gazdag opcionális mellékküldetésekkel és gyors tempójú streetball versenyekkel várja.

  • KEZELJE MYTEAM-JÉT – A klasszikus kártyagyűjtő mód visszatért, és tele van végtelen órányi testreszabható szórakozással. Merítsen múltból és jelenből a mai sztárokkal és minden idők legendáival, hogy létrehozzon egy csapatot, amely képes uralni az egyjátékos és a többjátékos módokat. A MyTEAM innovatív fejlesztések gyűjteményét tartalmazza, beleértve a teljesen új fizetési sapka módot, miközben megőrzi jellegzetes versenyképes érzését.

  • BALL OUT IN THE W – Kezdje utazását főiskolai sztárként vagy egy felfedezetlen gyöngyszemként a tengerentúlról! A Pursuit of Greatness során próbára teszik a liga legjobbjaival szemben. Hogyan méretteti meg majd magát? Útközben gyűjtsön új vintage árut, egyedi WNBA cipőket és minden új jelvényjutalmat.

  • MyNBA – A MyNBA újdonsága lesz a 2011-ben kezdődő LeBron-korszak. Vezesse csapatát LeBron ellen vagy akár LeBronnal, és emelje a franchise-ját a következő szintre minden idők nagyjaival szemben. Szintén a 2K24-hez érkezik a Simple Eras, a fő mód alkalmi változata egyszerűbb navigációval, és azoknak a játékosoknak szól, akik csak néhány mozdulatot szeretnének tenni, és folytatni az akciót.

Trailer


Értékelések NBA 2K24

Nincs vélemény a termékről.